Ντέμης Νικολαΐδης: «Από τύχη κέρδισε η ΑΕΚ τον Παναθηναϊκό» (vid)

Ντέμης Νικολαΐδης: «Από τύχη κέρδισε η ΑΕΚ τον Παναθηναϊκό» (vid)

Παραδέχτηκε και ο Ντέμης Νικολαϊδης το γεγονός πως η ΑΕΚ κέρδισε με μπόλικη δόση τύχης στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Αναλυτικά όσα ανέφερε ο Νικολαΐδης:

“Η ΑΕΚ έπαιξε για το αποτέλεσμα κόντρα στον Παναθηναϊκό και το πήρε από τύχη. Γύρισε πολύ γρήγορα πίσω. Βγήκε στο γήπεδο πολύ καλά, στα πρώτα δέκα λεπτά κι από κει και πέρα δεν έπαιξε μπάλα. Δεν είδα κάτι μελετημένο το “καθόμαστε πίσω, περιμένουμε και βγαίνουμε στην αντεπίθεση”. Θα το έλεγα αυτό, αν δεν έκανε ευκαιρίες ο Παναθηναϊκός, ο οποίος θα μπορούσε να κάνει κάτι παραπάνω.

Αρα το “παίζω πίσω και δίνω χώρο στον Παναθηναϊκό” δεν έπιασε. Δικαιούταν ένα γκολ ο Παναθηναϊκός. Μπορεί να δικαιούταν και η ΑΕΚ. Περίμενα να βάλει δεύτερο γκολ η ΑΕΚ και μετά να δώσει χώρο. Αν έτρωγε ένα γκολ στο 85′ πως θα αντιδρούσε μετά; Κινδύνεψε η ΑΕΚ και αν έτρωγε γκολ στο τέλος δεν θα προλάβαινε να αντιδράσει. Δεν ξέρω αν ήταν εντολή του Γιαννίκη να κάτσει πίσω ή όχι. Αυτά που βλέπουμε στο γήπεδο σχολιάζουμε. Από τα χειρότερα ματς της ΑΕΚ, όσον αφορά τη δημιουργία”.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News