Νταμπίζας: «Αν ήμουν τεχν. διευθυντής του ΠΑΟ, θα έφερνα ένα καλύτερο δεξί μπακ!»

Νταμπίζας: «Αν ήμουν τεχν. διευθυντής του ΠΑΟ, θα έφερνα ένα καλύτερο δεξί μπακ!»

Ο Νίκος Νταμπίζας ρωτήθηκε στην εκπομπή «Total Football» για το ποια θα ήταν η θέση που θα ενίσχυε στον Παναθηναϊκό τον Ιανουάριο, αν ήταν τεχνικός διευθυντής σήμερα στο σύλλογο.

Μια καίρια ερώτηση κλήθηκε να απαντήσει ο Νίκος Νταμπίζας στην αθλητική εκπομπή του OpenTV με τον ίδιο να εμφανίζεται ιδιαίτερα σκεπτικός:

«Δεν θα έπαιρνα επιθετικό, ο Παναθηναϊκός έχει τρεις (σ.σ Καρλίτος, Μακέντα, Ιωαννίδη). Και στα χαφ θα έλεγα πως ο Παναθηναϊκός εμφανίζει κάποια πληρότητα. Και μεσοεπιθετικά, με Βιγιαφάνιες, Βιτάλ, υπάρχουν ποδοσφαιριστές.», σημείωσε αρχικά με τον πρώην τεχνικό διευθυντή του συλλόγου να εστιάζει στην άμυνα.

«Στο κέντρο της άμυνας θα έρθει για να δώσει τη λύση ο Μπαρτ Σένκεφελντ. Θα έπαιρνα ποδοσφαιριστή στο δεξί άκρο της άμυνας. Ο Παναθηναϊκός μπορεί και καλύτερα σε αυτή τη θέση», απάντησε δια της αφαιρετικής «οδού» ο Νταμπίζας και «φωτογράφισε» τις χαμηλές «πτήσεις» του Γιάννη Κώτσιρα με τη φανέλα του Παναθηναϊκού.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News