Νικολογιάννης: «Αν συνεχίσει έτσι ο Παναθηναϊκός, θα κάνει πρωταθλητισμό»

Βαθμολογία Superleague: Πάτησε τετράδα ο Παναθηναϊκός

Την άποψη ότι οι νίκες επί «μικρομεσαίων» ομάδων θα δώσουν τη δυνατότητα στον Παναθηναϊκό να επιστρέψει στον προσπάθεια πρωταθλητισμού εξέφρασε ο Τάσος Νικολογιάννης στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Είναι μία σειρά πέντε αγώνων με Λαμία, Παναιτωλικό, ΑΕΚ, Ατρόμητο και Βόλο, όπου ο Παναθηναϊκός είναι σοβαρός. Είναι συγκεντρωμένος και είναι κυριαρχικός στο παιχνίδι. Επιβάλλει το ρυθμό του και στα τέσσερα από τα πέντε είχε αποτέλεσμα, αλλά εκείνο που μετρούσε παραπάνω ήταν εκείνο με την ΑΕΚ», ανέφερε αρχικά ο ρεπόρτερ της ομάδας.

«Αν συνεχίσει να παίρνει τα παιχνίδια με τις μικρομεσαίες ομάδες, θα μπορέσει να κάνει πρωταθλητισμό. Στα παιχνίδια όπως με τον ΠΑΣ Γιάννινα έχει πληγωθεί και είναι αυτά που μετρούν περισσότερο. Σε τέτοιου είδους ματς ο Παναθηναϊκός βρήκε τον τρόπο να κερδίσει και αυτό πρέπει να το κρατήσει», πρόσθεσε.

Παράλληλα, στάθηκε στην πολύ καλή εμφάνιση που πραγματοποίησαν οι Αϊτόρ, Βιγιαφάνιες και ο Καρλίτος που έφτασε τα 9 γκολ στο πρωτάθλημα.

Ακούστε το σχετικό απόσπασμα:

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News