"Θέλουμε την Περιφέρεια στο πλευρό μας"

"Θέλουμε την Περιφέρεια στο πλευρό μας"

Ο Ηλίας Μιχαλαριάς δήλωσε αισιόδοξος ότι θα αλλάξει η απόφαση του Ελεγκτικού Συνεδρίου και αποκάλυψε τις σκέψεις που κυριαρχούν για την επόμενη μέρα στη Διπλή Ανάπλαση.


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
Για την εμπλοκή που έχει παρουσιαστεί με την επιχορήγηση της Περιφέρειας Αττικής αναφορικά με την ανακατασκευή του “Απόστολος Νικολαΐδης”, μίλησε ο Ηλίας Μιχαλαριάς.

Ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού σχολίασε στο Real Fm το απόγευμα του Σαββάτου, την απόφαση κλιμακίου του Ελεγκτικού Συνεδρείου να κρίνει παράνομο το κονδύλι των 7 εκατομμυρίων ευρώ και προσδιόρισε τις επόμενες κινήσεις του συλλόγου.

Αρχικά, διευκρίνισε ότι ο Ερασιτέχνης θα καταθέσει έφεση και προσδοκά στη στήριξη της Περιφέρειας στην εκδίκαση της στην ολομέλεια: “Στείλαμε την επιστολή στην περιφέρεια, είμαστε αισιόδοξοι. Εμείς σίγουρα θα κάνουμε έφεση, θέλουμε να την κάνουμε μαζί με την περιφέρεια και είμαστε αισιόδοξοι όχι μόνο ότι αυτό θα γίνει, αλλά και ότι θα κερδίσουμε την υπόθεση”.

Κατόπιν, κατέστησε σαφές ότι δεν πιστεύει ότι υπήρξε πολιτική παρέμβαση για την απόφαση του Ελεγκτικού Συνεδρίου και άφησε αιχμές εναντίον άλλων συλλόγων που βλέπουν φαντάσματα: “Εμείς στον Παναθηναϊκό δεν βλέπουμε φαντάσματα παντού. Δεν θεωρούμε ότι έχει βάλει κάποιος πολιτικός εμπόδιο. Κοιτάζουμε τα δεδομένα.

Ακόμη και η πώληση του Αστέρα Βουλιαγμένης, που έχει αποφασιστεί από την Κυβέρνηση με την επικύρωση της τρόικας αποκλείστηκε από το Ελεγκτικό Συνέδριο. Άλλοι σύλλογοι βλέπουν φαντάσματα αυτή την περίοδο. Θα υποβάλλουμε μια πολύ δυνατή αίτηση ανάκλησης απόφασης και θεωρούμε ότι κατά πάσα πιθανότητα θα είναι μαζί μας και η περιφέρεια”.

Παράλληλα, σχολίασε ότι η Διπλή Ανάπλαση δεν σχετίζεται με την κήρυξη της επιχορήγησης ως παράνομη, αποσυνδέοντας επί της ουσίας τις δύο υποθέσεις: “Το Ελεγκτικό Συμβούλιο κρίνει τη νομιμότητα των συμφωνιών. Άρα, δεν παίζει ρόλο το θέμα της Διπλής Ανάπλασης, ότι είναι σε ισχύ ο νόμος. Ακόμη και σήμερα να βρεθεί επενδυτής και να πει ‘βάζω 100 εκατομμύρια ευρώ’ δεν προλαβαίνουν να φτιάξουν νέο γήπεδο μέχρι τον Φεβρουάριο του 2017 στον Βοτανικό. Άρα, ο Παναθηναϊκός τουλάχιστον για τα επόμενα τρία χρόνια θα αναγκαστεί να παίζει στη Λεωφόρο που χρειάζεται ανακαίνιση”.

Καταλήγοντας, αποκάλυψε ότι η πρόθεση της ΠΑΕ και του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού είναι να ζητήσουν την επιμήκυνση του νόμου που “παγώνει” τη Διπλή Ανάπλαση για άλλη μία πενταετία: “Επίσης υπάρχει η αίτηση ανάκλησης του Προεδρικού Διατάγματος. Οι πληροφορίες μας είναι ότι θα την κερδίσουμε. Μετά πρέπει να γίνει καινούριο προεδρικό διάταγμα και θα πιέσουμε προς την κατεύθυνση τα πέντε χρόνια για την Διπλή Ανάπλαση να γίνουν δέκα! Αυτή είναι η απόφαση ΠΑΕ και Ερασιτέχνη, να μείνουμε στη Λεωφόρο, άρα είναι δικαιολογημένη η χρονική παράταση”.
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News