Oργή στον Παναθηναϊκό!
Άμεση ήταν η απάντηση των ανθρώπων του Παναθηναϊκού στο θέμα σχετικά με παρολίγον πρόβλημα που πήγε να δημιουργηθεί κατά την επιστροφή των πράσινων από την Πορτογαλία.
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
Σύμφωνα με δημοσίευμα το ταξιδιωτικό γραφείο που χρησιμοποίησε ο Παναθηναϊκός για το ταξίδι στην Πορτογαλία για τον αγώνα με την Εστορίλ, αξίωσε 20.000 ευρώ έτσι ώστε να διευθετήσει την επιστροφή της ομάδας στην Ελλάδα. Το εν λόγω ρεπορτάζ υποστήριζε πως οι «πράσινοι» δεν είχαν τα χρήματα και ζήτησαν διευκόλυνση από την ΕΠΟ, μέσω επικοινωνίας στελέχους της ΠΑΕ με τον πρόεδρο της ομοσπονδίας, Γιώργο Σαρρή.
Στο τριφύλλι υπήρξε εκνευρισμός για την συγκεκριμένη διαρροή την οποία χρεώνουν στην ΕΠΟ και διέψευδαν κατηγορηματικά το περιστατικό, τονίζοντας μεταξύ άλλων: “Η πληροφορία είναι απόλυτα ψευδής, δεν υπάρχει χρέος σε κανένα πρακτορείο, ούτε ποτέ ζητήσαμε κάποια τέτοιου είδους διευκόλυνση από την Ελληνική ποδοσφαιρική ομοσπονδία”.
Μάλιστα από τον Παναθηναϊκό διευκρίνιζαν ότι την περασμένη εβδομάδα αυτό που συμφωνήθηκε με την πλευρά της ΕΠΟ ήταν η προείσπραξη του πριμ από την παρουσία των πράσινων στο Europa League που αφορά ένα ποσό κοντά στο 1 εκ. ευρώ.
Πρόσθεταν δε ότι αυτό συμβαίνει και με άλλες ομάδες στην διάρκεια της σεζόν καθώς τα χρήματα που προέρχονται από την παρουσία στα Ευρωπαϊκά Κύπελλα φτάνουν στους συλλόγους μέσω της ΕΠΟ. Στο τριφύλλι απορούσαν επίσης και με την διαρροή της σχετικής είδησης.
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Κοτσόλης, Κορόνα σε Μπενίτεθ: «Μη δίνεις σημασία στις φήμες...» - Όσα ειπώθηκαν στο Κορωπί
- Παναθηναϊκός: «Ο Μπενίτεθ απολύεται, ο Γιάγκουσιτς επιτέλους θα πάρει ευκαιρίες»
- «Βροχή» οι προτάσεις προπονητών στον Παναθηναϊκό - Οι δύσκολες περιπτώσεις
- Παναθηναϊκός: Ποιοι φεύγουν, ποιοι πωλούνται και ποιοι μπορεί να δοθούν δανεικοί
- Παναθηναϊκός: Το deadline για τον διάδοχο του Ράφα Μπενίτεθ
