Χάνει και Τούμπα ο Μπεργκ
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
Στον Παναθηναϊκό περιμένουν την επιστροφή του Μάρκους Μπεργκ στη δράση και ο Σουηδός ήδη είναι εκτός για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο “Γεώργιος Καραϊσκάκης”. Ωστόσο, η αναβολή της 6ης αγωνιστικής για τις 3 Δεκεμβρίου θα αφήσει τον φορ των “πράσινων” εκτός και για το ντέρμπι της Τούμπας με τον ΠΑΟΚ.
Συγκεκριμένα, αν η απόφαση ήταν να πάει το πρόγραμμα… πίσω μία αγωνιστική, τότε το ματς με τον “Δικέφαλο του Βορρά” θα διεξαγόταν στις 23 Νοεμβρίου και όχι στις 9 (ενδιάμεσα υπάρχει διακοπή λόγω του φιλικού της Εθνικής με τη Ρωσία) και ο Μπεργκ θα βρισκόταν κανονικά στα πλάνα του Γιάννη Αναστασίου.
Έπειτα, λοιπόν, από αυτή την εξέλιξη, όλα δείχνουν ότι το… βαρύ πυροβολικό του Παναθηναϊκού θα επιστρέψει στους αγωνιστικούς χώρους στην αναμέτρηση με τον Εργοτέλη (23/11) στη Λεωφόρο, που προηγείται αυτής με την Ντιναμό στη Μόσχα για το Γιουρόπα Λιγκ.
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Παναθηναϊκός-Βίκος Ιωαννίνων 103-74: Η κριτική & η βαθμολογία των παικτών του Τριφυλλιού
- Ομπράντοβιτς: Οι ατάκες μετά το Παναθηναϊκός-Βίκος, τι απάντησε για τραυματίες
- Γιατί έχει 0 βαθμούς ο Παναθηναϊκός - Η βαθμολογία της GBL μετά τη νίκη στην πρεμιέρα
- Παναθηναϊκός-Βίκος 103-74: Οι πόντοι των παικτών του Τριφυλλιού
- «Στο κάδρο του Παναθηναϊκού ο Γουάισμαν, αλλά με ανοιχτό το NBA»
