Η μέρα που ο σπουδαίος και πράσινος Λαυρέντης ήρθε στον κόσμο

Η μέρα που ο σπουδαίος και πράσινος Λαυρέντης ήρθε στον κόσμο

Σαν σήμερα το 1956 ο τεράστιος Λαυρέντης Μαχαίριτσας γεννήθηκε κι έγραψε τη δική του ιστορία στον καλλιτεχνικό χώρο.

Ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας γεννήθηκε στις 5 Νοεμβρίου του 1956 στο Βόλο κι αν ζούσε σήμερα θα έκλεινε τα 66 του χρόνια. Ωστόσο η μοίρα του επιφύλασσε άσχημο παιχνίδι και στις 9 Σεπτεμβρίου του 2019 απεβίωσε, αφήνοντας μια τεράστια κληρονομιά πίσω του.

Ο σπουδαίος Έλληνας καλλιτέχνης υπήρξε και φίλαθλος του Παναθηναϊκού. Για την ακρίβεια αγάπησε υπερβολικά τον Παναθηναϊκό και δεν ήταν λίγες οι φορές που πήγαινε στο «Απόστολος Νικολαΐδης» προκειμένου να δει την ομάδα από κοντά.

«Αν πάψει να υπάρχει Παναθηναϊκός θα πάψει να υπάρχει με μαθηματική ακρίβεια και ο Ολυμπιακός. Και τότε τι θα κάνουμε τις Κυριακές μας;», είχε αναφέρει σε μια παλιότερη συνέντευξή του, δείχνοντας για μία ακόμα φορά την αγνή αγάπη του για το Τριφύλλι!

Σε κάθε περίπτωσεις ο αγαπητός «Λάρι» δεν πρόκειται να ξεχαστεί ποτέ κι από κανέναν. Όσα χρόνια κι αν περάσουν από τη μέρα που αποφάσισε να φύγει απ’ αυτόν τον κόσμο.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News