"Χτύπησε" για Ολυμπιακό ο Μολό (pic)
Ο Γιοάν Μολό λίγο πριν το μεγάλο ντέρμπι ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό έδωσε το δικό του στίγμα με μια ανάρτησή του στα social media.
Ο Γιοάν Μολό πέρασε μια διετία στον Παναθηναϊκό πριν συνεχίσει την καριέρα του στην πατρίδα του. Αυτό σημαίνει πως ο Γάλλος πρώην πράσινος έχει αγωνιστεί σε ντέρμπι απέναντι στον Ολυμπιακό και όπως είναι λογικό γνωρίζει απόλυτα το κλίμα που επικρατεί πριν από τέτοια ματς.
Πόσο μάλλον φέτος που ο Παναθηναϊκός είναι σε τροχιά πρωταθλήματος, αήττητος και φυσικά παίζοντας ωραίο ποδόσφαιρο. Πάντως ο Μολό φρόντισε να αναρτήσει στο instagram που διατηρεί ένα story, το οποίο αναφέρεται στο επέρχομενο ντέρμπι μεταξύ των δύο ομάδων.
Συγκεκριμένα ο Γάλλος πρώην εξτρέμ-μπακ του τριφυλλιού ανέβασε μια φωτογραφία του με την πράσινη φανέλα, με την οποία αναφέρει σαν λεζάντα: «Η σύγκρουση δύο κόσμων».
Δείτε την εικόνα:

Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Γιαννακόπουλος: Η αντίδραση και το «μήνυμα» μετά την ήττα από την Παρί
- Γιαννακόπουλος: Το «έξαλλο» σχόλιο για το φάουλ που δεν δόθηκε με Παρί
- Παναθηναϊκός: Τα χρήματα «χρυσάφι» που έχει πάρει και αυτά που διεκδικεί
- Μπενίτεθ: Οι δηλώσεις μετά την σπουδαία πρόκριση του Παναθηναϊκού
- ΛΗΣΤΕΙΑ στο ΟΑΚΑ: Το φάουλ στο τρίποντο του Χέιζ-Ντέιβις (vid-pic)