«Βόμβα» για τις υποκλοπές: Παρακολουθούσαν Γιαννακόπουλο, Βαρδινογιάννη; (pics)

«Βόμβα» για τις υποκλοπές: Παρακολουθούσαν Γιαννακόπουλο, Βαρδινογιάννη; (pics)

Πανικός επικρατεί στο Μέγαρο Μαξίμου τις τελευταίες ώρες, καθώς το σκάνδαλο των υποκλοπών δεν λέει να κοπάσει.

Ήδη από χθες που άρχισαν να διαρρέουν οι πληροφορίες ότι εφημερίδα Documento θα δημοσιεύσει λίστα με τα ονόματα υπουργών, πολιτικών και δημοσιογράφου που βρίσκονται υπό παρακολούθηση, στο Μαξίμου τρέχουν να προλάβουν τις εξελίξεις, αλλά… δεν φτάνουν, σύμφωνα με όσα αναφέρει η «Αυγή».

Η κυριακάτικη εφημερίδα προμηνύει στο πρωτοσέλιδό της ότι στο αντίστοιχο ρεπορτάζ της την Κυριακή θα αποκαλύψει ονόματα που παρακολουθούνταν από το Predator, συμπεριλαμβανομένων πολιτικών, δημοσιογράφων και επιχειρηματιών.

Ήδη, η εφημερίδα δίνει μια πρώτη γεύση για το τι είδους ονόματα περιλαμβάνονται σε αυτή τη λίστα, αναφέροντας τους/τις: Αντώνη Σαμαρά, Μιχάλη Χρυσχοΐδη, Νίκο Δένδια, Όλγα Γεροβασίλη, Χρήστο Σπίρτζη, Άδωνι Γεωργιάδη, Ευγενία Μανωλίδου, Βασίλη Κικίλια, Τζένη Μπαλατσινού, Όλγα Κεφαλογιάννη, Αλέξη Παπαχελά και Λάκη Λαζόπουλο. Σύμφωνα με πληροφορίες του avgi.gr, στη λίστα της εφημερίδας βρίσκονται και άλλοι πρωτοκλασσάτοι υπουργοί του Μητσοτάκη καθώς και εκδότες και ανώτερα στελέχη ΜΜΕ.

Τα sms που διακρίνονται στο τέλος του πρωτοσέλιδου, προορίζονταν για τον πρόεδρο της ΠΑΕ Άρης, Θεόδωρο Καρυπίδη, σε μια προσπάθεια να παγιδευτεί και το δικό του κινητό με το κακόβουλο λογισμικό Predator, ενώ σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, ο απώτερος στόχος μέσω της παρακολούθηση του κ. Καρυπίδη ήταν η παρακολούθηση του Βαγγέλη Μαρινάκη.

Μάλιστα, σύμφωνα με το δημοσιογράφο Γιώργο Τραπεζιώτη, ο οποίος δημοσιεύει τη λίστα της εφημερίδας, στενοί συνεργάτες της οικογένειας Βαρδινογιάννη, αλλά και του Δημήτρη Γιαννακόπουλου είχαν μπει στο… κάδρο, με σκοπό να παρακολουθούν τους ίδιους.

«Βόμβα» για τις υποκλοπές: Παρακολουθούσαν Γιαννακόπουλο, Βαρδινογιάννη; (pics)

ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΛΙΣΤΑ:

 

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr