Νέο πρόβλημα για Εξάστερο εξαιτίας του γαλλικού lockdown

Νέο πρόβλημα για Εξάστερο εξαιτίας του γαλλικού lockdown

Το γαλλικό «lockdown» φέρνει νέα δεδομένα στην αναμέτρηση της Βιλερμπάν με τον Παναθηναϊκού που ορίστηκε την Τετάρτη από την Ευρωλίγκα για τη 1/12.

Από σαράντα κύματα θα περάσει το ματς ανάμεσα στη Βιλερμπάν και τον Παναθηναϊκό. Οι πράσινοι που ταξίδεψαν στη Γαλλία πριν από μερικές εβδομάδες, τελικά δεν αγωνίστηκαν λόγω των κρουσμάτων του κορονοϊού της αντιπάλου ομάδας.

Τελικά, έγινε γνωστό πως δυο παίκτες της Βιλερμπάν είχαν… πυρετό και δεν αγωνίστηκαν, με αποτέλεσμα να μη γίνει το ματς, ενώ ο Παναθηναϊκός είχε εκφράσει τη θέλησή του πριν το ταξίδι για αναβολή.

Το ματς δεν κατοχυρώθηκε υπέρ του Τριφυλλιού με 20-0, η Ευρωλίγκα άλλαξε την ημερομηνία διεξαγωγής και επέλεξε την 1η Δεκέμβρη.

Εκείνη τη μέρα, όμως, η κυβέρνηση Μακρόν θα αποφασίσει , αν θα παραταθεί το lockdown στη Γαλλία. Συνεπώς, τα κρούσματα θα καθορίσουν την τύχη του αγώνα του Παναθηναϊκού στη Γαλλία. Για την… ώρα, όλα τα σενάρια είναι ανοικτά.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News