Μπράτσος: «Ο τελικός είναι τελικός - Έχουν προσωπικότητα Γιοβάνοβιτς - Λουτσέσκου»

Μπράτσος: «Ο τελικός είναι τελικός - Έχουν προσωπικότητα Γιοβάνοβιτς - Λουτσέσκου»

O Κώστας Μπράτσος μίλησε στο “Metropolis 95.5 και την εκπομπή “Στη Σέντρα” και σχολίασε τον τελικό του κυπέλλου Ελλάδας ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον ΠΑΟΚ που θα διεξαχθεί το ερχόμενο Σάββατο (21/5, 20:00).

Αναλυτικά όσα ανέφερε:

Για την αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τον Παναθηναϊκό στα Playoff: «Η δική μου κρίση, λέει ότι αύριο θα είναι ένας αγώνας διαδικαστικού χαρακτήρα, με τις δύο ομάδες να έχουν την συγκέντρωση τους στον τελικό. Πλέον με όλη την τεχνολογία δεν υπάρχει κάτι να κρύψει ο ένας προπονητής από τον άλλον και είναι έτοιμοι για τον τελικό. Το αυριανό παιχνίδι είναι πιο αόριστο και δεν ξέρουν οι δύο προπονητές τι θα χρησιμοποιήσει ο άλλος».

Για τον τελικό σημείωσε: «Ο τελικός είναι τελικός, είναι ξεχωριστό παιχνίδι και είναι λάθος να θεωρήσει κάποιος ότι ο ΠΑΟΚ επειδή τώρα δεν είναι σε μία καλή περίοδο ότι δεν θα είναι και στον τελικό, γιατί ξεκινάει το παιχνίδι από το σφύριγμα του προπονητή. Θα είναι ένα ενδιαφέρον παιχνίδι και από την άποψη των δύο προπονητών, καθώς αμφότεροι έχουν τη δική τους προσωπικότητα».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News