«Μου έκανε πρόταση ο Παναθηναϊκός, γι΄αυτό χάλασε το deal. Ισως στο μέλλον...»

«Μου έκανε πρόταση ο Παναθηναϊκός, γι΄αυτό χάλασε το deal. Ισως στο μέλλον...»

Πρόταση από τον Παναθηναϊκό αποκάλυψε ότι είχε ο Ουέιντ Μπόλντγουιν, ο οποίος απόψε θα αντιμετωπίσει το τριφύλλι με τη φανέλα της Μπασκόνια.

Διαβάστε ένα απόσπασμα όσων δήλωσε στην ιστοσελίδα gazzetta.gr:

-Απ’ όσο είμαι σε θέση να γνωρίζω βάσει του ρεπορτάζ, το όνομά σου ήταν πολύ ψηλά στη λίστα του Παναθηναϊκού το περασμένο καλοκαίρι. Μίλησες μαζί τους; Υπήρξαν επαφές προκειμένου να αγωνιστείς στον Παναθηναϊκό;

«Ναι, είχαμε μιλήσει. Υπήρξαν πράγματι επαφές. Όμως κάποια πράγματα δεν έδεσαν και έτσι αποφασίσαμε να χαράξουμε διαφορετικές πορείες…»

-Παρόλα αυτά υπήρχε η πιθανότητα να φορέσεις τη φανέλα του Παναθηναϊκού;

«Ναι, υπήρχε αυτή η πιθανότητα. Μου παρουσίασαν μια πρόταση, υπήρχε επικοινωνία, αλλά δεν συμφωνήσαμε όσον αφορά τους όρους. Επίσης την ίδια περίοδο ήταν άγνωστη η στελέχωση του ρόστερ, καθώς δεν είχε ξεκαθαρίσει τι θα γίνει με τον Παπαπέτρου και τον Χεζόνια. Υπήρχε δηλαδή ένα μικρό μπέρδεμα όταν μιλήσαμε και έτσι δεν συμφωνήσαμε όσον αφορά κάποιους όρους».

-Αφήνεις ωστόσο ανοικτό το παράθυρο για το μέλλον; Να παίξεις στον Παναθηναϊκό;

«Πρώτα απ’ όλα θα δούμε πώς θα πάει η σεζόν. Υπάρχει καιρός μπροστά μας. Σίγουρα η Ελλάδα είναι ένα από τα καλύτερα μέρη για να ζεις και να παίζεις μπάσκετ. Λατρεύω την Ελλάδα. Οπότε τα πάντα είναι ανοικτά…»

-Ο Παναθηναϊκός ωστόσο απέκτησε πριν από δύο μέρες τον Γιόγκι Φέρελ, τον οποίο και γνωρίζεις από το ΝΒΑ. Ποια είναι η άποψή σου για εκείνον;

«Ο Γιόγκι είναι πολύ γρήγορος και δυνατός γκαρντ. Σουτάρει πολύ καλά και πιστεύω ότι μόλις προσαρμοστεί στο ευρωπαϊκό στυλ μπάσκετ, θα τα πάει περίφημα. Είναι καλός από το κολέγιο. Και κάθε χρόνο κάνει πρόοδο. Οπότε περιμένω να δω έναν καλό Γιόγκι Φέρελ και στην EuroLeague.»

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News