Μόνο ο Μήτογλου στην Εθνική - Έξω οι υπόλοιποι του Εξάστερου

Μήτογλου: «Θέλω να δικαιώσω όσους με έχουν πιστέψει»

Μόνο ο Κώστας Μήτογλου θα ενισχύσει την Εθνική Ελλάδας από την ομάδα του Παναθηναϊκού

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το sport24, μόνο ο Μήτογλου θα αγωνιστεί στους αγώνες με Μεγάλη Βρετανία και Ισραήλ, καθώς Καλάθης, Αντετοκούνμπο και Βουγιούκας θα παραμείνουν για να παίξουν κόντρα στη Ρεάλ.

Το τεχνικό τιμ του Εξάστερου αποφάσισε ότι η παρουσία του Μήτογλου στην Εθνική, θα έκανε καλό στο ίδιο, τη στιγμή που δεν παίρνει χρόνο συμμετοχής στην Ευρωλίγλα.

Οι παίκτες της Εθνικής για τα δύο αυτά παιχνίδια:

Γιάννη Μπουρούση (σέντερ), Ντίνο Μήτογλου (φόργουορντ), Παναγιώτη Βασιλόπουλο (φόργουορντ), Δημήτρη Μαυροειδή (σέντερ), Γιάννη Αθηναίου (γκαρντ), Χάρη Γιαννόπουλο (γκαρντ/φόργουορντ), Δημήτρη Κατσίβελη (γκαρντ), Γιαννούλη Λαρεντζάκη (γκαρντ), Αντώνη Κόνιαρη (γκαρντ), Νίκο Γκίκα (γκαρντ), Βασίλη Μουράτο (γκαρντ), Βασίλη Χρηστίδη (σέντερ), Χρήστο Σαλούστρο (φόργουορντ), Βαγγέλη Μαργαρίτη (φόργουορντ), Γιώργο Τσαλμπούρη (φόργουορντ/σέντερ) και Ντούσαν Σάκοτα (φόργουορντ).

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News