Μόνο νίκες - Τι ώρα παίζει ο Εξάστερος

Βαθμολογία Euroleague: Η θέση του Παναθηναϊκού μετά την ήττα από τη Ρεάλ

Ο Παναθηναϊκός έχει μπει σε κρίσιμο σταυροδρόμι και αν θέλει να ελπίζει σε κάτι καλύτερο στην Ευρωλίγκα, θα πρέπει να αρχίσει να νικάει…

Το αποψινό παιχνίδι κόντρα στη Βαλένθια (21.00) είναι μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία για την ομάδα του Κάτας, ο οποίος στις δηλώσεις του ενόψει του αγώνα αναφέρθηκε στο ιατρικό δελτίο.

Ο προπονητής του «τριφυλλιού» τόνισε σχετικά με την ισπανική ομάδα: «Είναι μια μοναδική ομάδα, πολύ καλά προπονημένη και γεμάτη ποιότητα. Έχουν αρκετά plays για το low post, ενώ οι ψηλοί τους αρέσκονται να κάνουν pop out μετά το σκριν. Η επίθεσή τους έχει μεγάλη ένταση. Θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι στο πλάνο μας. Δεν έχουμε πολύ χρόνο για να προετοιμαστούμε, έχουμε μόνο δύο προπονήσεις. Ελπίζω πως θα ξεκινήσουμε τον αγώνα με τη Βαλένθια, όπως κλείσαμε αυτόν με τη Ρεάλ Μαδρίτης. Όλα έχουν να κάνουν με τη συγκέντρωση και την επιθετικότητά μας. Όλα ξεκινούν από την άμυνα».

Αναφορικά με τους Παπαγιάννη – Παπαπέτρου – Σαντ-Ρος είπε: «Πρέπει να δούμε μετά την προπόνηση. Ο Χάουαρντ είχε πρόβλημα στη μέση. Για τους άλλους δύο, έστω για έναν εκ των δύο, ελπίζω πως θα παίξει για μερικά λεπτά. Το πρόγραμμα είναι πολύ σκληρό, αυτό είναι κομμάτι του παιχνιδιού. Όλες οι ομάδες χάνουν παίκτες. Είναι προφανές πως με τόσο δύσκολους αγώνες αυτή την εβδομάδα, χρειαζόμαστε τους πάντες στο rotation».

Τέλος, σε ερώτηση για τους Φόστερ και τον Όγκαστ και όσα έκαναν στο χθεσινό ματς με την Real Madrid απάντησε πως: «Μιλήσαμε για τους τραυματισμούς και το σκληρό πρόγραμμα. Χρειαζόμαστε όλους τους παίκτες του ρόστερ. Κάθε βράδυ, όλοι οι παίκτες είναι χρήσιμοι. Δεν έχει σημασία ποιος θα δώσει το έξτρα κάθε φορά, όλοι είναι απαραίτητοι. Χθες ήταν αυτοί οι δύο που έδωσαν το κάτι παραπάνω, κυρίως στο δεύτερο μέρος. Υπάρχει λόγος που όλοι είναι εδώ. Όλοι πρέπει να είναι έτοιμοι για κάθε κατάσταση».

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News