«Μόνο με αυτό το ποσό φεύγει από τον Παναθηναϊκό»

«Μόνο με αυτό το ποσό φεύγει από τον Παναθηναϊκό»

Μέσα στο επόμενο διήμερο φαίνεται πως θα έχει γίνει γνωστό τι μέλλει γενέσθαι με τον Φραν Βέλεθ στον Παναθηναϊκό.

Μέχρι στιγμής, η προσφορά των 200.000 ευρώ απορρίφθηκε άμεσα από τους «πράσινους», οι οποίο θα μπουν σε διαδικασία συζητήσεων με την Αλ Φατέχ μόνο αν προσφέρει πολλά περισσότερα.

Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι η Αλ Φατέχ επανήλθε με νέα προσφορά λίγο πάνω απ’ τις 500.000 ευρώ. Η παραπάνω πληροφορία μεταφέρθηκε απ’ το περιβάλλον του παίκτη και φέρεται να βρίσκεται στο τραπέζι από προχθές το βράδυ αν και σε πρώτη φάση δεν επιβεβαιώνεται από τον Παναθηναϊκό.

Παρόλα αυτά, ακόμη κι αν ισχύει το παραπάνω σενάριο, είναι ξεκάθαρο πως θα απορριφθεί ξανά απ’ τους πράσινους που έχουν οριοθετήσει το σημείο απ το οποίο θα έμπαιναν σε διαδικασία της οποιασδήποτε συζήτησης για την πώληση του 31χρονου στόπερ.

«Τίποτε λιγότερο απ’ το ένα εκατ. ευρώ» είναι το μήνυμα που έχει περάσει σε απόλυτο βαθμό ο Παναθηναϊκός προς την αραβική πλευρά, σύμφωνα με τη Sportday/.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News