«Μνηστήρας» για Φλόιντ - Απαντάει ο παίκτης

Παναθηναϊκός: Και ο Φλόιντ εκτός με Άλμπα - Το πρόβλημα που αντιμετωπίζει

Δημοσιεύματα από το Ισραήλ αναφέρουν πως η Χάποελ Ιερουσαλήμ έχει καταθέσει πρόταση στον Τζεχάιβ Φλόιντ, με την απάντηση του παίκτη να αναμένεται άμεσα.

Όπως σημειώνεται στο ρεπορτάζ, η διοίκηση των Ισραηλινών προορίζει τον 24χρονο σέντερ του Παναθηναϊκού για αντικαταστάτη του Άντονι Μπένετ στην γραμμή των ψηλών της ομάδας, έχοντας καταθέσει μάλιστα και πρόταση συνεργασίας, με τον Φλόιντ να αναμένεται να απαντήσει μέσα στις επόμενες ημέρες.

Το τελευταίο διάστημα, ο χρόνος του Αμερικανού σέντερ των «πρασίνων» έχει μειωθεί αρκετά, ενώ και ο Δημήτρης Πρίφτης δεν φαίνεται να τον υπολογίζει και πολύ στα αγωνιστικά του πλάνα, καθώς τον έχει αφήσει εκτός ρόστερ του πρωταθλήματος. Μάλιστα, το τελευταίο καιρό, ο νεαρός άσος ταλαιπωρείται και από ενοχλήσεις στο ισχίο.

Από τον Παναθηναϊκό τονίζεται πάντως πως η Χάποελ Ιερουσαλήμ δεν έχει καταθέσει πρόταση για τον παίκτη.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News