Μήνυση διαιτητή σε Αλαφούζο

Μήνυση διαιτητή σε Αλαφούζο

Οι κατηγορίες του Γιάννη Αλαφούζου για την διαιτησία του Σταύρου Μάνταλου στον αγώνα του Παναθηναϊκού με την Ξάνθη που οδήγησαν στην αποβολή του Κάρλος Ζέκα θα έχουν και συνέπειες όπως όλα δείχνουν.

Ο διαιτητής από την Καβάλα εξετάζει σοβαρά το ενδεχόμενο να κινηθεί νομικά κατά του Προέδρου του Παναθηναϊκού για τα όσα τον κατηγόρησε στην χθεσινή (2/3) συνέντευξή τύπου, όταν και υποστήριξε:

[ads2]

«…θα ήθελα να σας επισημάνω την αποβολή του Ζέκα, η οποία έγινε επίτηδες. Ο συγκεκριμένος διαιτητής είχε πάρει εντολή για να συμπεριφερθεί με συγκεκριμένο τρόπο στο παρελθόν. Αυτά θα δημοσιοποιηθούν στο μέλλον».

Σύμφωνα με την εφημερίδα Goal ο ρέφερι φέρεται να έλεγε στο περιβάλλον του πως συκοφαντείται χωρίς αποδεικτικά στοιχεία και γι’ αυτό θέλει να καταθέσει μήνυση κατά του ισχυρού άνδρα του «τριφυλλιού».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News