Μεταγραφές: Το θέμα είναι πού θα ψάξεις για... αντικαταστάτες!

H βαθμολογία της Basket League: Η θέση του Παναθηναϊκού μετά την νίκη επί του Μεσολογγίου

Τα οικονομικά κι η κατεύθυνση με την οποία στελεχώνονται οι ομάδες της Α1 είναι τελείως διαφορετικά από τα χρυσά χρόνια των 90tiesό που στη χώρα μας απολαύσαμε την αφρόκρεμα παικτών και προπονητών.

Με τα λεφτά πια να είναι μετρημένα έχει αλλάξει η οπτική για το άθλημα αφού πλέον με λιγότερο αποθεματικό απαιτείται περισσότερη εξειδίκευση σε τομείς όπως η ανάπτυξη νέων παικτών και το scouting για να επιβιώσεις.

Η αλήθεια είναι πως Νέντοβιτς, Χεζόνια,Ππαπαπέτρου, Μήτογλου είναι πολύ καλοί και πολυτέλεια για την ελληνική λίγκα κι αυτό είναι φανερό.

Παίκτες που έχουν «τριφτεί» σε πολλά αμυντικά τεστ, με τους Έλληνες να έχουν βελτιωθεί και να θέλουν να αυξήσουν τον μισθό τους σε λίγες μέρες όταν θα κληθούν να διαπραγματευτούν.

Το ζήτημα είναι ποιους κρατάς και δευτερευόντως εφόσον χάσεις κάποιους αν θα έχεις αντανακλαστικά να τους αντικαταστήσεις.

Παίκτες για όλα τα βαλάντια κυκλοφορούν εκεί έξω, το ζήτημα είναι να ξέρεις που να τους ψάξεις.

Δημήτρης Στρατής

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News