Μεταγραφές: 2 καλές προσθήκες το Γενάρη και... όλα αλλάζουν

Παναθηναϊκός: Ντρεοσί και ένας Γερμανός για τεχνικός διευθυντής

Από το μοντέλο με προώθηση Ελλήνων, στους Ισπανούς κι από εκεί στους Γάλλους με τις καλές άκρες στην αφρικανική ήπειρο.

Από το μοντέλο με προώθηση Ελλήνων, στους Ισπανούς κι από εκεί στους Γάλλους με τις καλές άκρες στην αφρικανική ήπειρο.

Στρατηγική-ακορντεόν και μάλιστα μέσα σε λίγους μήνες που δείχνουν ότι στον Παναθηναϊκό ουδείς ξέρει τι του ξημερώνει.

Ο Λάζλο Μπόλονι κι οι συνεργάτες του καλούνται να σχεδιάσουν έναν Παναθηναϊκό με προοπτική τριετίας: βρίσκουμε απίθανο ο πρόεδρος να κάνει κι άλλες μεταγραφές μεταξύ Ιανουαρίου και καλοκαιριού και να του βγουν όλες!

Το βασικό είναι να αξιοποιηθεί σωστά ο χρόνος: δυο ουσιαστικές προσθήκες τον Ιανουάριο π.χ. μετράνε πιο πολύ από 4-5 κινήσεις φιγούρας. Ο σύλλογος δεν χρειάζεται βετεράνους με μεγάλα ονόματα, πρέπει να φτιάξει πρώτα από όλα έναν κορμό, να βρει δηλαδή παίκτες με φιλοδοξίες.

Οπως τον βλέπουμε, χρειάζεται πρώτα από όλα περισσότερο νεύρο, ταχύτητα και ποιότητα στη μεσαία γραμμή, ίσως έναν κυνηγό ακόμα με αλλιώτικα χαρακτηριστικά από Μακέντα, Καρλίτος, άλλωστε ανταγωνιστικός είσαι μόνο όταν βάζεις εύκολα γκολ, όλα τα υπόλοιπα είναι λόγια του αέρα.

Τα πράσινα στελέχη δεν έχουν την τύχη με το μέρος τους αφού δεν συγκεντρώνουν την εμπιστοσύνη και την στήριξη του κόσμου, ούτε τους δίνεται πίστωση χρόνου. Τον Ιανουάριο πάντως με 1-2 καλές επιλογές τα πράγματα μπορούν να φτιάξουν.

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News