Μεγαλύτερη προσοχή στη λεπτομέρεια ο... νέος προπονητής!

Παναθηναϊκός - Άρης 1-2: Highlights - VIDEO

Του χρόνου ο νέος προπονητής καλείται να δουλέψει σκληρά τόσο την άμυνα, όσο και την επίθεση, το θετικό είναι πως για μια ακόμα σεζόν η ομάδα θα δίνει ένα ματς την εβδομάδα, άρα θα έχει περισσότερο χρόνο να περάσει την φιλοσοφία του.

Αρκεί φυσικά να μην μπουν τίποτα τρικλοποδιές εκ των έσω με το που θα πιάσουν τα πρωτοβρόχια και φυσικά πρέπει να δοθεί η πρέπουσα σημασία στη φυσική κατάσταση.

Φέτος ξέρουμε πως δεν έγιναν παρά ελάχιστα για να ανοίγει άμυνες ο Παναθηναϊκός.

Κάτι που επιβάλλεται να μπορεί να κάνει μία ομάδα που θέλει να κάνει πρωταθλητισμό σε μια λίγκα που απαιτεί πολλές νίκες κι έχει ομάδες που θα την αντιμετωπίζουν με πολυπρόσωπες άμυνες.

Στο ρόστερ υπάρχει ποιότητα, προσωπικότητα και το απρόβλεπτο που έλειπε τα προηγούμενα χρόνια.

Πραγματικά πόσο κρίμα που ουδείς είχε τη σπουδή να δουλέψει σοβαρά ώστε το τριφύλλι να μην προκαλεί τον οίκτο των φίλων του προσφέροντας σε κάθε αντίπαλο απλόχερα την ευκαιρία να τον βάλει μέσα στα καρέ του.

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News