Μέχρι το τέλος για Εμποκού

Μέχρι το τέλος για Εμποκού

Ο Παναθηναϊκός εμφανίζεται αποφασισμένος να εξαντλήσει τις πιθανότητες που έχει για την απόκτηση του Πολ Ζοσέ Εμποκού, παρά τις δυσκολίες που παρουσιάζει η συγκεκριμένη υπόθεση.

Συγκεκριμένα, ο 23χρονος επιθετικός φέρεται αρνητικός στο ενδεχόμενο μετακόμισης στην Ελλάδα και περιμένει κάποια πρόταση από καλύτερη ευρωπαϊκό πρωτάθλημα. Σε περίπτωση που δε συμβεί κάτι τέτοιο, οι πιθανότητες των «πράσινων» θα αυξηθούν.

[ads2]

Ο Βέλγος ποδοσφαιριστής με καταγωγή από το Ζαΐρ, παραχωρείται με τη μορφή δανεισμού από τη Σταντάρ Λιέγης, καθώς δεν υπολογίζεται για το υπόλοιπο της εφετινής σεζόν. Ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής, δεν είναι η μοναδική περίπτωση την οποία εξετάζουν οι «πράσινοι». Σύμφωνα με δημοσιεύματα, το «τριφύλλι» μελετάει άλλες δυο περιπτώσεις παικτών για την ενίσχυση της επιθετικής γραμμής, ανεξάρτητα με το αν θα παραχωρηθεί τελικά ο Νίκος Καρέλης.

Από εκεί και πέρα, οι «πράσινοι» συνεχίζουν να μελετούν διάφορες περιπτώσεις μεσοεπιθετικών. Δημοσιεύματα αναφέρουν πως το «τριφύλλι» θέλει να τελειώσει τη συγκεκριμένη μετεγγραφή το προσεχές χρονικό διάστημα. Παράλληλα, οι «πράσινοι» ξεκαθαρίζουν πως η περίπτωση του Αντόνιο Νοτσερίνο δε βρίσκεται σε προχωρημένο στάδιο, όπως είχαν υποστηρίξει τις προηγούμενες ημέρες διάφορες δημοσιεύματα.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News