Με τον Γιοβάνοβιτς στον πάγκο, δεν το ξαναδούμε αυτό στον Παναθηναϊκό!

Ενδεκάδα: Αλλάζει πρόσωπα, διάταξη και προσανατολισμό ο Γιοβάνοβιτς

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς θυμάται καλά τον κυριαρχικό Παναθηναϊκό που αποτελούσε…αφεντικό στη χώρα όταν εκείνος έπαιζε μπάλα.

Ο Σέρβος εκτός από εραστής του αποτελέσματος θέλει να επαναφέρει την ομάδα στα ιστορικά της επίπεδα, κάτι που του αναγνωρίζει ο κόσμος.

Η ποδοσφαιρική κανονικότητα επιστρέφει στην ομάδα. Κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει τα αποτελέσματα, μα είμαστε σίγουροι πως ο προπονητής προσπαθεί να φτιάξει σύνολο που θα μπαίνει στο γήπεδο για να κερδίζει με το ποδόσφαιρο του.

Ο έμπειρος κόουτς δουλεύει για να δημιουργήσει τιμ το οποίο θα βασίζεται στην κατοχή και την καλή κυκλοφορία της μπάλας, στην άμεση πίεση του αντιπάλου για την επανάκτηση της κατοχής.

Δεν θα ξαναδούμε τον Παναθηναϊκό να παίζει έχοντας …30% κατοχή και αφού σκοράρει να μαζεύει 9 παίκτες μπροστά από την εστία του. Οι μακρινές μεταβιβάσεις προς τους φορ και το κυνήγι της δεύτερης μπάλας στο 2/3 ή και στο 3/3 του αγωνιστικού χώρου για να πλησιάσει στην αντίπαλη περιοχή κόβονται πλέον μαχαίρι.

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News