«Με ήθελαν Παναθηναϊκός και ΑΕΚ»

«Με ήθελαν Παναθηναϊκός και ΑΕΚ»

Ο Πιέρ Ισά, γνωστός από το πέρασμά του στην Ελλάδα, αναφέρθηκε σε συνέντευξή του στις προτάσεις που είχε από τον Παναθηναϊκό και την ΑΕΚ.

Διαβάστε τι είπε για το συγκεκριμένο θέμα στην ιστοσελίδα gazzetta.gr:

Είχες πρόταση από την Ελλάδα τότε;

«Όταν ήταν να φύγω από τη Μαρσέιγ, ναι. Η Ελλάδα είναι το δεύτερό μου σπίτι».

Ποια ομάδα σε ήθελε;

«Νομίζω ότι υπήρξαν συζητήσεις με τον Παναθηναϊκό και την ΑΕΚ. Ο Ολυμπιακός όχι… (γέλια). Η Ελλάδα είναι, όπως είπα, το δεύτερό μου σπίτι. Τα κορίτσια μου γεννήθηκαν εδώ, η οικογένειά μου ζει εδώ τα τελευταία σχεδόν 10 χρόνο. Ο κόσμος είναι φανταστικός, η φιλοξενία απίστευτη και είμαι ευγνώμον που έπαιξα ποδόσφαιρο σ’ αυτήν τη χώρα για τον Ιωνικό αλλά και τον ΟΦΗ. Φυσικά και που στη συνέχεια υπηρέτησα έναν τεράστιο σύλλογο όπως είναι ο Ολυμπιακός.

Στην Κρήτη ο κόσμος που έδωσε πολλή αγάπη, γνώρισα ειλικρινείς ανθρώπους. Όταν ήμουν στον Ιωνικό έμενα στη Γλυφάδα, στη γυναίκα μου άρεσε πολύ η πόλη. Όταν ήρθε η πρόταση από τον ΟΦΗ, η σύζυγός μου δεν γνώριζε την Κρήτη και στην αρχή ήταν ανήσυχη για το πού πηγαίναμε αλλά μετά ήταν περισσότερο στεναχωρημένη που φύγαμε από εκείνο το μέρος. Αρχισε να κλαίει. Η Κρήτη είναι επίσης ένα ξεχωριστό μέρος για μένα».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News