Μαρινάκης: «Έχουμε γίνει μια μικρή αποικία της Ρεάλ Μαδρίτης»

Μαρινάκης: «Έχουμε γίνει μια μικρή αποικία της Ρεάλ Μαδρίτης»

Κατά τη διάρκεια της παρουσίασης του Μίτσελ ο Βαγγέλης Μαρινάκης δήλωσε πως ο Ολυμπιακός έχει γίνει… αποικία της Ρεάλ Μαδρίτης, έκανε κριτική στους παίκτες για την απόδοσή τους, ενώ ανέφερε πως «αυτός ο κακός Ολυμπιακός έχει ισοφαριστεί 5 φορές στις καθυστερήσεις στην Ευρώπη».

«Για εμάς με την εμπειρία και τις επαφές που έχουμε είναι κάτι που μας βοηθάει να διαπραγματευθούμε και να πείσουμε μεγάλους παίκτες. Εγώ όλα αυτά τα χρόνια αυτά θέλω να πω πως στον Ολυμπιακό έχουν γίνει πάρα πολλά. Όχι μόνο με τις επιτυχίες στην Ελλάδα αλλά και στην Ευρώπη. Πολλές βραδιές δικές μπορεί να αποτελούν μία ζωή για άλλους ή 10 ζωές.

Συνεχίζουμε και να αξιοποιούμε αυτές τις επαφές. Αυτό που έχει βοηθήσει πολύ είναι η ενασχόλησή μας με τη Φόρεστ. Είναι κάτι που βοηθάει τον Ολυμπιακό και το ελληνικό ποδόσφαιρο. Από τη στιγμή που είναι στην Πρέμιερ δουλεύει υπέρ του Ολυμπιακού.

Όταν μπορείς να μιλάς με ανθρώπους στην Ευρώπη από μία ομάδα της Πρέμιερ σου κάνει πιο εύκολη και τη δουλειά σου εδώ. Εχουμε γίνει μία μικρή αποικία της Ρεάλ έλεγα στον Μίτσελ χαριτολογώντας. Να δούμε και τι άλλο θα πάρουμε», είπε ο Βαγγέλης Μαρινάκης.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News