Μαντσίνι: «Είτε με ασίστ, είτε με γκολ θέλω να γράψω ιστορία την ομάδα» (vid)

Μαντσίνι: «Είτε με ασίστ, είτε με γκολ θέλω να γράψω ιστορία την ομάδα» (vid)

Ο Ντάνιελ Μαντσίνι παραχώρησε την πρώτη του συνέντευξη ως «πράσινος» στην κάμερα της ΠΑΕ Παναθηναϊκός και αναφέρθηκε στην επιλογή του να διαλέξει το Τριφύλλι και στους στόχους που έχει θέσει στην ομάδα.

Αναλυτικά:

«Είχα προτάσεις από διάφορα μέρη. Από τη στιγμή που έμαθα για το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού, δεν αμφέβαλλα ούτε λεπτό, και είπα στους ανθρώπους μου ”κάντε τα πάντα για να γίνει η μεταγραφή”. Είναι κάτι που ήθελα ποδοσφαιρικά. Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος για την επιλογή μου. Ήταν η καλύτερη.

Είναι ο 4ος χρόνος που βρίσκομαι στην Ελλάδα. Προέρχομαι από την Αργεντινή, όπου ο Παναθηναϊκός είναι μεγάλος σύλλογος και διεθνώς αναγνωρισμένος. Η ομάδα κάνει καλή δουλειά , αυτά που έχει πετύχει είναι καρπός της προσπάθειας αυτής. Η ομάδα παρέχει τα πάντα και ο καθένας μπορεί να συνεισφέρει από την πλευρά του.»

Για το τι προσδοκά να πετύχει στον Παναθηναϊκό: «Να βοηθήσω από τη δική μου πλευρά, να δώσω όλα όσα μπορώ. Θέλω να γράψω ιστορία κερδίζοντας τίτλους, γιατί η ομάδα το αξίζει. Θα δώσω τα πάντα για το σύλλογο.

Δείτε παρακάτω:

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News