"Πιστεύω ότι θα ξαναέρθουν στον Παναθηναϊκό Ζοτς και Σάρας"

«Για πρόταση Παναθηναϊκού σε Ομπράντοβιτς», λένε οι Τούρκοι (pic)

Ο Μάνος Παπαδόπουλος, μιλώντας στην ιστοσελίδα sdna.gr εξέφρασε την άποψη ότι οι Ζέλικο Ομπράντοβιτς και Σάρας Γιασικεβίτσιους θα έρθουν ξανά μια μέρα στον Παναθηναϊκό.

Χαρακτηριστικά δήλωσε:

«Δεν θέλω να πω αν έγινε προσπάθεια. Αυτό που μπορώ να πω είναι ότι δεν μπορούσαν να γίνουν. Δεν ήταν δυνατόν να γίνουν. Δεν μπορείς να προσπαθήσεις κάτι όταν έχει κάποιος συμβόλαιο που δεν σπάει. Θα γινόταν προσπάθεια αν ήταν ελεύθεροι. Για τους συγκεκριμένους δεν μπορούσε να γίνει προσπάθεια όπως την εννοούμε. Έχουμε τόσο καλές σχέσεις και με τους δύο που πάντα γίνεται συζήτηση, είναι φίλοι. Ανήκουν και θα ανήκουν για πάντα στην οικογένεια του Παναθηναϊκού. Και θέλω να πιστεύω ότι και οι δύο θα ξανάρθουν στον Παναθηναϊκό. Δεν ξέρω με τι ιδιότητα. Είναι κοντά στον Παναθηναϊκό. Ο κόσμος δεν μπορεί να ζητάει κάτι που δεν γίνεται»

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News