ΜακΚίσικ: «Εύχομαι να φτιάξει ομάδα ο Παναθηναϊκός, να μην έχει δικαιολογίες!»

Με ΜακΚίσικ ο Ολυμπιακός στο ΟΑΚΑ, εκτός ο Ζαν Σαρλ

Ο Σακίλ ΜακΚίσικ έκανε τον δικό του απολογισμό για τη χρονιά, που ολοκληρώθηκε, ενώ αναφέρθηκε εκτενώς και στον Παναθηναϊκό, με ωραίες ατάκες.

Ο Σακίλ ΜακΚίσικ ολοκλήρωσε την χρονιά με τον Ολυμπιακό, μια σεζόν, που τα είχε όλα και κυρίως επιτυχίες.




Αυτό επισήμανε -μεταξύ άλλων- στη Cosmote TV, σε μία συνέντευξη που είπε πολλά και… καλά.

”Το να κερδίζεις το πρωτάθλημα σημαίνει τα πάντα’‘, ήταν η πρώτη του ”δυνατή” ατάκα, για να παραδεχθεί πως ο Ολυμπιακός φαίνεται πως είναι κάτι παραπάνω: ”Αυτή τη στιγμή, νομίζω ότι είναι το πεπρωμένο μου”.

Οι ”ερυθρόλευκοι” κατέκτησαν πρωτάθλημα και κύπελλο, αλλά η Ευρωλίγκα παραμένει… απωθημένο, αλλά και κίνητρο για του χρόνου.

”Είναι ωραίο το νταμπλ, αλλά το τριπλ κράουν είναι κάτι διαφορετικό, είναι το παν. Από εκείνη τη στιγμή, δύσκολα το βγάζεις από το μυαλό σου. Γίνεται κίνητρο για δουλειά το καλοκαίρι. Ο προπονητής, οι πρόεδροι, ο κόσμος πιστεύουν σε μένα. Και αυτό, δεν συγκρίνεται με τίποτα άλλο”

Ο κόσμος του Ολυμπιακού έχει αγαπήσει τον Αμερικανό, κυρίως για τις εξαιρετικές εμφανίσεις του κόντρα στον Παναθηναϊκό. Και όπως θα διαβάσετε κι εσείς, ανυπομονεί να δει την ομάδα των ”πρασίνων” για τη σεζόν 2022/23!

”Η κόντρα αυτή σημαίνει πολλά για μένα και ανυπομονώ να δω τι ομάδα θα φτιάξει ο Παναθηναϊκός του χρόνου. Τους βγάζω το καπέλο, έχουν μία πολύ καλή ομάδα, απλά εμείς ήμασταν καλύτεροι.

Όταν πάμε στο ΟΑΚΑ, η ένταση ανεβαίνει, η ατμόσφαιρα γίνεται τρελή. Αλλά στο ΣΕΦ, τα δεδομένα αντιστρέφονται και μου αρέσει. Οι δικοί μας οπαδοί γίνονται τρελοί.

Ελπίζω να φτιάξουν μία πραγματικά ωραία ομάδα, για να μην υπάρχουν πλέον και δικαιολογίες. Σέβομαι τον Παναθηναϊκό 1000%. Όπως και κάθε ομάδα”

Και επειδή αναφερθήκαμε στον κόσμο της ομάδας, δεν θα μπορούσε να μην κάνει το ίδιο και ο ”Shaq Attack”.

”Δεν υπάρχει τίποτα σαν αυτό. Ένα κομμάτι μου θα μείνει εδώ το καλοκαίρι, παρόλο που θα φύγω για τις ΗΠΑ τώρα. Ανυπομονώ να επιστρέψω”

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News