ΜακΦάντεν: Συγκλονιστικά λόγια για Θανάση Γιαννακόπουλο

ΜακΦάντεν: Συγκλονιστικά λόγια για Θανάση Γιαννακόπουλο

Συγκλονιστικά λόγια από τον Θαντ ΜακΦάντεν, ο οποίος αναφέρθηκε στο ιδιαίτερο κίνητρο που βρήκε μέσα από τα λόγια του Θανάση Γιαννακόπουλου προς εκείνον.

Τι δήλωσε στην ιστοσελίδα sdna.gr:

Ένα ακόμα πρόσωπο που μίλησε με άκρως κολακευτικά λόγια για σένα και αναγνώρισε την αξία σου ήταν ο Θανάσης Γιαννακόπουλος. Αυτό τι σήμαινε για σένα;

«Ήταν ένας άνθρωπος που πίστεψε πολύ σε μένα. Το ένιωθα. Έβλεπε την παρουσία μου στο παρκέ και έλεγε “αυτός έχει ταλέντο, είναι πολύ καλός”. Ήταν ένας θρύλος, όχι μόνο για την Ελλάδα, αλλά και για ολόκληρο το ευρωπαϊκό μπάσκετ. Ήταν κάτι πολύ σπουδαίο τα λόγια του. Προφανώς και δούλεψα σκλήρά για να φτάσω ως εδώ, αλλά όταν λέει τέτοια λόγια ένας άνθρωπος που έχει συναναστραφεί με τόσους σπουδαίους παίκτες ένιωσα πως αυτό ήταν κάτι πάρα πολύ σπουδαίο».

Πώς ένιωσες όταν έμαθες για τον θάνατό του;

«Όταν το έμαθα ένιωσα πάρα πολύ άσχημα. Θέλησα να δημοσιεύσω κι εγώ το μήνυμά μου για να τιμήσω τη μνήμη του. Ήθελα να στείλω τα πιο θερμά συλλυπητήριά μου. Πάντα θα έχει ξεχωριστή θέση στην καρδιά μου».

Τι ρόλο έπαιξαν τα λόγια του Θανάση Γιαννακόπουλου για σένα;

«Προσωπικά, ο Θανάσης Γιαννακόπουλος μου έδωσε πολύ μεγάλο κίνητρο να συνεχίσω να δουλεύω σκληρά. Ήταν το κίνητρό μου.΄Όταν άκουσα να λέει τόσα καλά λόγια για μένα, ένας τόσο σπουδαίος άνθρωπος, κατάλαβα πως κάτι κάνω καλά».


Eλέγξτε επίσης

Το απολαυστικό βίντεο της ΚΑΕ για τον MVP Καλάθη! (vid)

Καλάθης: Η αποχώρηση Γιαννακόπουλου ένας από τους λόγους που έφυγα”

Ο Νικ Καλάθης παραχώρησε μια παρατεταμένη συνέντευξη και αποκάλυψε τον βασικό λόγο που αποχώρησε από …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.