Μακ... δαγκωτό για παραμονή!

Μακ... δαγκωτό για παραμονή!

Ακόμα ένα καλό παιχνίδι από τον Σέλβιν Μακ στον αγώνα με τον Ιωνικό με τον Αμερικανό (όπως και στο Μιλάνο) να επικεντρώνεται περισσότερο στην οργάνωση παρά στο σκοράρισμα.

Ο ταλαντούχος γκαρντ είχε 4 ασίστ, 2 κλεψίματα, 3 ριμπάουντ, εκτός από τους 8 πόντους που σκόραρε. Ο παίκτης των οκτώ μηνών αποχής από την δράση και της απογοητευτικής περσινής παρουσίας σε δύο ομάδες (Αρμάνι Μιλάνο, Χάποελ Ιερουσαλήμ) δείχνει ότι μπορεί να προσφέρει περισσότερα πράγματα και μάλιστα σε κλαμπ με τις απαιτήσεις του Παναθηναϊκού.

Η αλήθεια είναι πως όταν η ΚΑΕ τον ανακοίνωσε η μεταγραφή του υποσχόταν να λύσει το ποσοτικό κι όχι το ποιοτικό πρόβλημα που είχε ο πρωταθλητής στην περιφέρεια.

Αναρωτιόμασταν αν ο Μακ θα ήταν ακόμη ένας παίκτης για το rotation, ως μια (κάπως πιο) αξιόπιστη λύση για το κατέβασμα της μπάλας.

Η αποχή και το περσινό δείγμα γραφής του δεν δημιουργούσαν προδιάθεση πως ο Σέλβιν θα δώσει περισσότερα από Σάικς, Τζάκσον εντούτοις ο Γιώργος Βόβορας είναι πολύ ευχαριστημένος σήμερα μαζί του.

Μην ξεχνάμε πως ο Παναθηναϊκός τον διάλεξε δίχως να έχει άνεση χρόνου ή επιλογών για να ψωνίσει από αγορά αυτών που πραγματικά μπορούν να κάνουν τη διαφορά.

Σίγουρα ο Μακ ναι μεν δεν είναι ο κλασικότερος πόιντ γκαρντ που μπορείτε να φανταστείτε, αλλά είναι πιο ψηλός από Τζάκσον και Σάικς που προηγήθηκαν, διαθέτει καλύτερα δημιουργικά χαρακτηριστικά από ό,τι οι προκάτοχοι του κι οι πιθανότητες λένε πως θα κερδίσει περισσότερο χρόνο στο rotation του κόουτς.

Δημήτρης Στρατής

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News