«Μαχαίρια» στον Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό

Απαρτία στον Ερασιτέχνη, κανονικά οι εκλογές

Ως κυνήγι φαντασμάτων χαρακτηρίζει με ανακοίνωσή του ο ερασιτέχνης Παναθηναϊκός τις κατηγορίες του Τάκη Μαλακατέ.

Η ανακοίνωση του ερασιτέχνη Παναθηναϊκού αναφέρει τα εξής:

Σε αυτή τη δύσκολη περίοδο για τον Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό θεωρούμε ευχάριστο ότι υπάρχουν άνθρωποι όπως ο κ. Μαλακατές που ενδιαφέρονται για το Σύλλογο, κρίνοντας από το πρόσφατο ενδιαφέρον του. Οι κρίσεις και οι προτάσεις του για το μέλλον του Συλλόγου όπως τις παρουσίασε στη Γενική Συνέλευση, αν και υπερβολικές, δικαιολογούνται σε ένα βαθμό, λόγω της ελλιπούς γνώσης του όσον αφορά την πραγματική οικονομική κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει ο Όμιλος.

Οι κατηγορίες του όμως για εσκεμμένες ενέργειες και «πραξικοπιματικές» πρακτικές από μέρους μας στις διαδικασίες του Πρωτοδικείου, μόνο σαν κυνήγι φαντασμάτων μπορούν να χαρακτηριστούν και θα πρέπει να αποδειχθούν ενώπιον του δικαστηρίου. Η δημιουργία εντυπώσεων στο διαδίκτυο δεν ενδιαφέρει κανέναν. Αντίθετα έχει κουράσει το φίλαθλο κόσμο του Συλλόγου που ζητάει πράξεις και αποτελέσματα. Η Διοίκηση του Συλλόγου ήταν αυτή που κάλεσε όλους τους παναθηναϊκούς παράγοντες για συνεργασία το περασμένο καλοκαίρι, συμπεριλαμβανομένου και του κ. Μαλακατέ, ο οποίος τελικά αρνήθηκε όταν του έγινε σαφές ότι η πρότασή του για μπάτζετ που θα ξεπερνούσε το ένα εκατομμύριο ευρώ για τα ομαδικά αγωνιστικά τμήματα ήταν αδύνατο να πραγματοποιηθεί τη στιγμή που τα χρέη πνίγουν τον Όμιλο και τα έσοδα έχουν συρρικνωθεί.

Eλέγξτε επίσης

«Ο Ερασιτέχνης αναγεννήθηκε χάρη στον Γιαννακόπουλο - Ήταν μεγαλύτερο το χρέος - Πολλοί υποσχέθηκαν, κανείς δεν βοήθησε»

«Ο Ερασιτέχνης αναγεννήθηκε χάρη στον Γιαννακόπουλο – Ήταν μεγαλύτερο το χρέος – Πολλοί υποσχέθηκαν, κανείς δεν βοήθησε»

Ο αντιπρόεδρος του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού, Στέφανος Αυγουλέας έκανε τον απολογισμό της φετινής χρονιάς μιλώντας για …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.