Λουτσέσκου: «Ο Κουρμπέλης έπρεπε να αποβληθεί - Υποστήριξε το σκληρό παιχνίδι του ΠΑΟ ο διαιτητής»

Λουτσέσκου: «Ο Κουρμπέλης έπρεπε να αποβληθεί - Υποστήριξε το σκληρό παιχνίδι του ΠΑΟ ο διαιτητής»

Διαβάστε παρακάτω όσα είπε ο Ραζβάν Λουτσέσκου μετά την πρόκριση του ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά

«Τα παιχνίδια ήταν τελείως διαφορετικά, επειδή τα δύο που κερδίσαμε δημιούργησαν δίψα για εκδίκηση και για πρόκριση στον Παναθηναϊκό.

Η ομάδα μας έπαιξε με εκπληκτική νοοτροπία και πάλεψε ύστερα από τις δύο νίκες, κάτι που δεν είναι εύκολο να είμαστε ξανά εδώ έπειτα από τρεις μέρες και να έχουμε αυτήν τη συγκέντρωση, την αντίδραση, την αποφασιστικότητα για πρόκριση.

Η αγριότητα των παικτών του Παναθηναϊκού υποστηρίχθηκε από τους διαιτητές. Λυπάμαι που είναι συνέχεια έτσι κάθε φορά που αγωνιζόμαστε με αθηναϊκές ομάδες.

Ο Κουρμπέλης έπρεπε να πάρει κόκκινη κάρτα και το παιχνίδι θα ήταν διαφορετικό για εμάς. Δεν υπήρχε τιμωρία για τόσα φάουλ, για τόσες κλοτσιές.

Στο γήπεδο αισθάνεσαι ότι ‘μπορώ να κλοτσήσω και δεν θα έχω πρόβλημα από τους διαιτητές’. Προσφέρεται αυτοπεποίθηση στην άλλη ομάδα. Αλλά θέλω να πω ξανά ότι η αντίδραση των παικτών του ΠΑΟΚ ήταν φανταστικής».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News