Αλμπα - Παναθηναϊκος Live streaming: Δείτε ζωντανά σήμερα (10/11)

Αλμπα - Παναθηναϊκος Live streaming

Αλμπα – Παναθηναϊκος Live streaming: Εκτός έδρας αποστολή για τους πράσινους στο Βερολίνο κόντρα στην Άλμπα.

Αλμπα – Παναθηναϊκος Live streaming | Panathinaikos Live Streaming:

Εκτός έδρας αποστολή για τον Παναθηναϊκό, στην Mercedes Benz Arena του Βερολίνου. Απέναντι στην Άλμπα (21:00) για την 7η στροφή της Euroleague.

Δεύτερη συνεχόμενη αποστολή εκτός ΟΑΚΑ για τον Παναθηναϊκό. Καλείται στο Βερολίνο να πάρει το πρώτο του φετινό «διπλό», επιστρέφοντας παράλληλα στις επιτυχίες. Στο γήπεδο που θα διεξαχθεί το φετινό Final-4 της διοργάνωσης.

. Panathinaikos Live Streaming.

Να φτιάξει σερί

Έπειτα από έξι αγωνιστικές οι «πράσινοι» έχουν ρεκόρ 2-4. Προέρχονται από την ήττα στη Βαρκελώνη και θέλουν να κάνουν νέα αρχή. Θέλουν να επιχειρήσουν να χτίσουν σερί νικών. Στη συνέχεια ακολουθούν τρία παιχνίδια στο ΟΑΚΑ με Ζαλγκίρις, Βίρτους Μπολόνια και Βαλένθια.

Ο Παναθηναϊκός θα παραταχθεί χωρίς τον τραυματία Χουάντσο Ερνανγκόμεθ. Εξαιτίας του κατάγματος στο δάχτυλο θα μείνει εκτός δράσης για τους επόμενους δύο μήνες. Ο Τούρκος τεχνικός αναζητά λύσεις στις θέσεις των φόργουορντ, καθώς απουσιάζει επί μακρόν και ο Ιωάννης Παπαπέτρου.

Αντίθετα ενισχυμένη θα είναι η περιφέρεια, καθώς στο Βερολίνο επανακάμπτει ο Λούκα Βιλντόζα μετά τον τραυματισμό του. Επίσης, το ντεμπούτο του θα πραγματοποιήσει ο Κέντρικ Ναν. Ήρθε στην Ελλάδα, προπονήθηκε με την ομάδα και ταξίδεψε με την αποστολή μπαίνοντας άμεσα στο rotation.

Στην αντίπερα όχθη η ομάδα του Ίσραελ Γκονζάλες έχει περιοριστεί σε ρεκόρ 1-5. Καθώς έχει νικήσει την Αρμάνι Μιλάνο στο Βερολίνο (85-82), έχοντας ηττηθεί και στα τέσσερα εκτός έδρας παιχνίδια της, αλλά και εντός έδρας από την Μπασκόνια.

Ωστόσο, η αποστολή μόνο απλή δεν είναι για τους «πράσινους». Αναζητούν την πρώτη τους νίκη στο Βερολίνο από το 2015. Στις τρεις επισκέψεις που ακολούθησαν έχουν ηττηθεί ισάριθμες φορές.

Αλμπα – Παναθηναϊκος Live streaming: Ο Παναθηναϊκός «πρασινίζει» το Βερολίνο

Ο κόσμος του Παναθηναϊκού ετοιμάζεται να «πρασινίσει» την “Mercedes-Benz Arena”, καθώς τουλάχιστον 1.000 φίλοι του «τριφυλλιού» θα βρεθούν στην αναμέτρηση με την Άλμπα (10/11, 21:00). Αποστολή στο Βερολίνο.

Μία από τις πιο… μαζικές και δυναμικές εκδρομές στην Euroleague -σε αγώνα πλην Final Four- ετοιμάζεται να κάνει ο κόσμος του Παναθηναϊκού στο Βερολίνο, «πρασινίζοντας» την έδρα της ομάδας του Ίσραελ Γκονζάλες.

Οι «πράσινοι» αναχωρούν από την Αθήνα το πρωί της Πέμπτης (9/11) με πτήση τσάρτερ, με την οποία θα ταξιδέψουν και εκατοντάδες οπαδοί τους. Ωστόσο, η κινητοποίηση σχετικά με τον αγώνα της Παρασκευής είναι μεγάλη και ήδη αρκετοί έχουν κανονίσει να μεταβούν μεμονωμένα στη Γερμανία.

Επιπλέον, πολλοί φίλοι του Παναθηναϊκού, που θα βρεθούν στην ποδοσφαιρική αναμέτρηση του Europa League με τη Ρεν το βράδυ της Πέμπτης, θα πάνε στη συνέχεια στο Βερολίνο για να στηρίξουν και το σύνολο του Εργκίν Αταμάν. Παράλληλα, αρκετοί οπαδοί του «τριφυλλιού» που ζουν στη Γερμανία έχουν ήδη προμηθευτεί τα εισιτήριά τους για την αναμέτρηση της Euroleague.

Έτσι, οι άνθρωποι των έξι φορές πρωταθλητών Ευρώπης εκτιμούν πως θα έχουν στο πλευρό τους τουλάχιστον 1.000 φίλους της ομάδας, οι οποίοι θα δώσουν… πράσινο χρώμα στην “Mercedes-Benz Arena”.

Σπόντα Μπέικον: «Στην Ευρώπη είχα πρόβλημα, δεν λένε ποτέ ολόκληρη την ιστορία»

Ο Ντουέιν Μπέικον με ανάρτησή του σχολίασε τη θητεία του στην Ευρώπη, ρίχνοντας την σπόντα του για την αντιμετώπιση που είχε.

Αναλυτικά η ανάρτησή του:

«Την τελευταία χρόνια στο ΝΒΑ ήμουν στο Ορλάντο και είχα διψήφιους μέσους όρους. Κάναμε ανταλλαγή όλη την ομάδα μετά τον τραυματισμό του Κελ. Την πρώτη χρονιά μου στην Ευρωλίγκα μπήκαμε στα πλέι οφ με την Μονακό, στην πρώτη σεζόν της ομάδας στην λίγκα και εγώ είχα 15 πόντους μέσο όρο. Με τον Παναθηναϊκό είχα σχεδόν 17 πόντους, όταν στην Ευρωλίγκα ο μεγαλύτερος μέρος όρος είναι περίπου 17.

Στην preseason του ΝΒΑ φέτος είχα 19 πόντους. Ανοίγουν το στόμα τους, αλλά όπου κι αν πάω στην καριέρα μου, αποδίδω, κάθε χρόνο γίνομαι καλύτερος. Τα βίντεο υπάρχουν και σε αυτά τα τέσσερα χρόνια δεν έχω χάσει κανένα ματς. Δέχομαι άσχημα σχόλια όλο αυτόν τον καιρό, αλλά ελάτε τώρα, σοβαρευτείτε. Ενώ στο ΝΒΑ δεν είχα κάποιο δημόσιο πρόβλημα, στην Ευρωλίγκα είχα. Αλλά στην Ευρώπη δεν λένε ποτέ ολόκληρη την ιστορία, μόνο ό,τι νιώθουν.

Ο κόσμος πρέπει να ακούσει γιατί δεν θέλουν σε πάρει κάποιος άλλος όταν είσαι τόσο παραγωγικός όσο εγώ. Το τρελό της υπόθεσης είναι ότι με θέλουν σήμερα. Επομένως ό,τι λέω δείχνει τα πάντα για το πώς δουλεύω, πώς παίζω, πώς πραγματικά είμαι. Ποτέ δεν είπα ότι είμαι τέλειος. Πάντα κρατούσα καθαρή την εικόνα μου και δούλεψα για ό,τι ήρθε στον δρόμο μου».

Ο Παναθηναϊκός κάλεσε το κοινό του στο VIP Lounge του ΟΑΚΑ ενόψει του ματς με την Άλμπα

Ο Παναθηναϊκός συνεχίζει τις δράσεις στο πλαίσιο του “OAKA experience”. Κάλεσε το κοινό του στο VIP Lounge του κλειστού των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων, ενόψει του ματς με την Άλμπα Βερολίνου (10/11, 21:00).

Οι «πράσινοι» στο εκτός έδρας παιχνίδι με την Μπαρτσελόνα εγκαινίασαν μία νέα πρωτοποριακή δράση, που εντάσσεται στο πλαίσιο του “OAKA experience”.

Έτσι, όταν η ομάδα του Εργκίν Αταμάν παίζει εκτός έδρας, το κοινό του «τριφυλλιού» θα μπορεί να βλέπει το παιχνίδι στο VIP Lounge του ΟΑΚΑ, μαζί με τους ανθρώπους των «πρασίνων».

Ο Παναθηναϊκός, λοιπόν, συνεχίζει την εν λόγω δράση και κάλεσε τον κόσμο του, ενόψει του αγώνα με την Άλμπα.

Αναλυτικά η σχετική ενημέρωση του «τριφυλλιού»:

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός δίνει στους φιλάθλους της τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν όλους τους εκτός έδρας αγώνες της ομάδας μας στην Euroleague στο πλήρως ανανεωμένο VIP Lounge του ΟΑΚΑ, μαζί με τους αθλητές που θα είναι εκτός αποστολής!

Αλμπα – Παναθηναϊκος Live streaming: Με Ναν και Βιλντόζα στο Βερολίνο!

Ο Κέντρικ Ναν και ο Λούκα Βιλντόζα αναμένεται να ακολουθήσουν την αποστολή του Παναθηναϊκού στο Βερολίνο για το εκτός έδρας παιχνίδι με την Άλμπα (10/11, 21:00).

Ο Εργκίν Αταμάν είδε τον Κέντρικ Ναν να προπονείται για πρώτη φορά με τα «πράσινα», αφού πέρασε τις ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις. Μάλιστα, η εντύπωση των ανθρώπων του «τριφυλλιού» για τον πρώην NBAer είναι εξαιρετική.

Παράλληλα, ο έμπειρος προπονητής είχε στη διάθεσή του και τον Λούκα Βιλντόζα. Ξεπέρασε τις ενοχλήσεις στον αστράγαλο του δεξιού του ποδιού, οι οποίες τον ταλαιπώρησαν το τελευταίο διάστημα. Ο πρώην παίκτης του Ερυθρού Αστέρα είχε γράψει “loading” προ ημερών στο Instagram σε μια φωτογραφία με τα «πράσινα», δείχνοντας πως μετράει αντίστροφα για την επιστροφή του στη δράση.

Ως εκ τούτου, τότε ο Αμερικανός γκαρντ, όσο και ο Αργεντινός παίκτης αναμένεται να ταξιδέψουν μαζί με την υπόλοιπη «πράσινη» αποστολή για το Βερολίνο. Ο Τούρκος τεχνικός θα κρίνει εν συνεχεία για πόση ώρα θα μπορέσει να τους χρησιμοποιήσει στο ματς της Παρασκευής (10/11, 21:00).

Αντιθέτως, νοκ – άουτ θα είναι οι Ιωάννης Παπαπέτρου και Χουάντσο Ερνανγκόμεθ, μετά τα χειρουργεία που έπρεπε να κάνουν. Θυμίζουμε πως οι δύο φόργουορντ εκτιμάται πως θα επιστρέψουν στη δράση τον Ιανουάριο.Παθηναικος Live Streaming

Αλμπα – Παναθηναϊκος Live streaming| Links: 

Μπείτε στο Live του αγώνα

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News