Κυβέρνηση για ΟΑΚΑ: «Διαδικαστικό το θέμα, θα λυθεί άμεσα»

Παναθηναϊκός: Η νοοτροπία που θυμόμαστε και μελαγχολούμε

Οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού εξέδωσαν πριν λίγες μέρες ανακοίνωση για το θέμα του ΟΑΚΑ και έστειλαν ηχηρό μήνυμα, καλώντας τον Κυριάκο Μητσοτάκη να λάβει άμεσα δράση για να… πέσουν οι τελικές υπογραφές σχετικά με την παραχώρηση του κλειστού των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων στην «πράσινη» ΚΑΕ, που έχει «κολλήσει» αν και αποτελεί εδώ και καιρό νόμο του Ελληνικού Κράτους.

Η αντίδραση ήταν άμεση από την μεριά της Κυβέρνησης και αύριο (5/12) αναμένεται έκτακτη σύσκεψη στο Μαξίμου για το συγκεκριμένο ζήτημα.

Επιπρόσθετα, πηγές από κυβερνητικά στελέχη σημείωσαν στην «Livesport» ότι το θέμα είναι «τυπικό, απλά διαδικαστικό» και πως όλα έχουν προχωρήσει ώστε σύντομα να ολοκληρωθεί η διαδικασία και το ΟΑΚΑ να περάσει στα χέρια του «τριφυλλιού».

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας, το πρόβλημα ξεκινά από μία κωλυσιεργία στο Ταμέιο Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας, που χρηματοδοτείται από την ΕΕ και το Next Generation EU.

Σε κάθε περίπτωση, οι άνθρωποι που… τρέχουν το ζήτημα θορυβήθηκαν από την επίσημη θέση – αντίδραση της ΚΑΕ και δεν αποκλείεται να έχουμε άμεσα εξελίξεις.

Έγγραφο “φωτιά” για το πράσινο ΟΑΚΑ – Τα 2 εκατ. ευρώ και το γήπεδο ιδιώτη”

Η κυβέρνηση έχει θορυβηθεί από την ανακοίνωση που έβγαλε ο Παναθηναϊκός, αφού η υπόθεση του ΟΑΚΑ έχει «κολλήσει» το τελευταίο διάστημα, παρά το γεγονός πως η παραπάνω εξέλιξη αποτελεί νόμο του Ελληνικού Κράτους.

Αξίζει να σημειωθεί πως η παραχώρηση του κλειστού των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων στην ΚΑΕ Παναθηναϊκός είναι για 49 χρόνια.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα «Political», που έχει καλή πληροφόρηση σε κυβερνητικά ζητήματα, τα στελέχη της κυβέρνησης… αναστατώθηκαν από τη θέση των «πρασίνων».

 

Γι’ αυτό και ετοιμάζουν σύσκεψη της Δευτέρα (5/12), με σκοπό να πέσουν άμεσα οι υπογραφές στη σύμβαση της παραχώρησης του κλειστού του ΟΑΚΑ στο «τριφύλλι».

«Το θέμα θα τεθεί σε ειδική σύσκεψη υπό τον Γ. Γεραπετρίτη, τη Δευτέρα κιόλας, για να προχωρήσει η οριστικοποίηση της σύμβασης», τονίζει το σχετικό δημοσίευμα, που κάνει λόγο για άμεσες και οριστικές εξελίξεις.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η εφημερίδα Livesport φέρνει σήμερα στη δημοσιότητα έγγραφο το οποίο δικαιώνει όσα υποστηρίζει ο Εξάστερος.

Όσα αναφέρει για τα 2 εκατ. από το Ταμείο για ενεργειακή αναβάθμιση και τα χρήματα σε γήπεδο ιδιώτη.

Δείτε παρακάτω:

Κυβέρνηση για ΟΑΚΑ: «Διαδικαστικό το θέμα, θα λυθεί άμεσα»

Πηγή: newspao.gr

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Σπύρος Φλώρος
Η μεγάλη του αγάπη είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Σπύρος Φλώρος σπούδασε δημοσιογραφία με σκοπό να υπηρετεί την αγαπημένη του ομάδα. Από μικρός ασχολείται με την αγαπημένο του Παναθηναϊκό. Γνωρίζει Αγγλικά. Επικοινωνία: spyros.floros@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News