Κορονοϊός: «Καθημερινές τα πρωταθλήματα, ΣK τα ευρωπαϊκά ματς»

Κορονοϊός: «Καθημερινές τα πρωταθλήματα, ΣK τα ευρωπαϊκά ματς»

Στα μέσα της εβδομάδας θα πραγματοποιούνται οι αγώνες πρωταθλήματος και τα Σαββατοκύριακα τα παιχνίδια του Champions και του Europa League σύμφωνα με την ανακοίνωση της Πολωνικής Ομοσπονδίας.

Σύμφωνα λοιπόν με την ανακοίνωση των Πολωνών, θα γίνουν μεγάλες προσπάθειες να έχουν ολοκληρωθεί όλες οι διοργανώσεις, πρωταθλήματα και ευρωπαϊκά ματς, μέχρι τις 30 Ιουνίου.

Τα ευρωπαϊκά ματς θα μπορούν να γίνονται το Σαββατοκύριακο και τα εθνικά πρωταθλήματα καθημερινές.

Τι αναφέρει η επίσημη ενημέρωση της ΟΥΕΦΑ

Εκτός από το EURO, αναβάλλονται και όλες οι υποχρεώσεις των Εθνικών ομάδων δηλαδή τα play off του Nations League για το EURO, που ήταν προγραμματισμένα να διεξαχθούν τον Μάρτιο αλλά και κάποια φιλικά.

Όμως δεν υπάρχει καμία λεπτομέρεια για το τι θα γίνει με τα εγχώρια πρωταθλήματα και τις δύο Ευρωπαϊκές διοργανώσεις, τονίζοντας πως αυτό θα εξαρτηθεί από την κατάσταση που θα επικρατήσει με τον κορωνοϊό.

Με άλλα λόγια, η κατάσταση θα επανεκτιμάται συνεχώς, ανάλογα με την εξέλιξη της πανδημίας, η οποία βρίσκεται ακόμα σε έξαρση, με τις οριστικές αποφάσεις να μετατίθενται για το εγγύς μέλλον, μολονότι υπάρχουν ήδη αρκετά σενάρια αναφορικά με τον τρόπο που ενδέχεται να συνεχιστεί η σεζόν, τόσο σε ότι αφορά τα εθνικά πρωταθλήματα, όσο και για τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News