Οι κωλοτούμπες των ερυθρόλευκων media

Προκαλούν τα ερυθρόλευκα media (pic)

Σε ορισμένες περιπτώσεις η “νέα” ομάδα χρειάζεται αυστηρή κριτική, ενώ σε άλλες απαγορεύεται σύμφωνα με τους λιμανίσιους.

Συγκεκριμένα τα ερυθρόλευκα media τονίζουν ότι ο Ολυμπιακός είναι νέα ομάδα και θέλει υπομονή και στήριξη από τον κόσμο, με τη λιγότερη δυνατή κριτική. Το επιχείρημά τους είναι ότι εντάχθηκαν έξι νέοι παίκτες στο ρόστερ και δεν υπάρχει η χημεία που υπήρχε τα προηγούμενα χρόνια, αφού δεν έχουν ξανά παίξει μαζί.

Όταν όμως ο Εξάστερος ξεκινάει ορισμένες σεζόν με πολλά νέα πρόσωπα κατακρίνεται από τους ίδιους που υποστηρίζουν το παραπάνω από την πρώτη στραβή. Μάλλον αυτά τα άτομα, μία υποστηρίζουν το ένα και μία το άλλο. Ή για να το θέσουμε καλύτερα, ότι τους συμφέρει. Δεν καταλαβαίνουν όμως ότι ο κόσμος τους έχει πάρει χαμπάρι και με τα λεγόμενά τους ρεζιλεύονται.

Χτίζουμε ταμείο ενόψει των ευρωπαϊκών επαναληπτικών! Προγνωστικά στοιχήματος

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News