Καταστροφική η μη έξοδος στην Ευρώπη

Οι διακανονισμοί, η «μεγάλη» άδεια και η άρση της ευρωπαϊκής ποινής

Ξανά τραυματίας ο Χουανκάρ, ο Αντονίτο αγνοείται, ενώ βάρδα μην τραυματιστεί ο αρχηγός γιατί δεν ξέρουμε ειλικρινά ποιος θα αναλάβει το ρόλο του αμυντικού χαφ.

Όπως πέρσι έτσι και φέτος άφησαν την ομάδα χωρίς αμυντικό χαφ να μαρκάρει και να μπορεί να τρέξει τη μπάλα, ενώ ο Αγιούμπ και ο Μπουζούκης έκαναν τον κόσμο του Παναθηναϊκού να νοσταλγήσει τον Χρήστο Δώνη.

Συν τις άλλοις η ομάδα είναι αγύμναστη κι οι παίκτες …πέρα βρέχει, θα δούμε στη Λαμία πόσο τους ταρακούνησαν τα γκάζια που έβαλαν οι αρχηγοί μετά την ισοπαλία κόντρα στο Βόλο. Τα χέρια του Μπόλονι και των συνεργατών του είναι δεμένα καθώς τα βαρβάτα λάθη έγιναν το καλοκαίρι, όπου δεν σταμάτησε κανένας τον Τσάβι Ρόκα. Το πρόβλημα είναι πως ο Ισπανός δημιούργησε μια ομάδα με χτυπητά κενά.

Τι μπορεί να διορθωθεί; Σίγουρα μπορεί ο Μπόλονι να την γυμνάσει την ομάδα καλύτερα ή να της δώσει ψυχολογία, να σουλουπώσει λίγο την κατάσταση, να δώσει λίγο αυτοπεποίθηση στους ποδοσφαιριστές, να βάλει νέους παίκτες στην πρώτη ομάδα και να δημιουργήσει ένα νέο σχέδιο που μέσα από σωστές επιλογές στις επόμενες μεταγραφικές περιόδους να ετοιμάσει μια πιο ανταγωνιστική ομάδα.

Χρόνος δεν ξέρουμε αν υπάρχει για να γίνουν όλα αυτά και προφανώς θα είναι ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΟ να μείνει το κλαμπ άλλη μια χρονιά χωρίς ευρωπαϊκό εισιτήριο.

 

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News