Κατάρρευση και ήττα στο Βερολίνο ο Παναθηναϊκός!

Κατάρρευση και ήττα στο Βερολίνο ο Παναθηναϊκός!

Ο Παναθηναϊκός πλήρωσε την αγωνιστική απραξία και την ταλαιπωρία από την Πανδημία στο παιχνίδι με την Άλμπα Βερολίνου 74-65.

Ο Παναθηναϊκός πλήρωσε την αγωνιστική απραξία και την ταλαιπωρία από την Πανδημία στο παιχνίδι με την Άλμπα Βερολίνου.

Οι πράσινοι για τρία δεκάλεπτα είχαν την απαιτούμενη ενέργεια, ωστόσο στην τέταρτη περίοδο επήλθε η… λογική κατάρρευση, με αποτέλεσμα να το τριφύλλι να ηττηθεί με 74-65.

To παιχνίδι ξεκίνησε με τις δύο ομάδες να είναι πολύ άστοχες και το σκορ αρκετά χάμηλο με τον Παναθηναϊκό να παίρνει μία διαφορά 8 πόντων (10-2).

Η Άλμπα στην συνέχεια με ένα σερί 9-0 σε ένα λεπτό πέρασε μπροστά στο σκορ με τον Παναθηναϊκό να απαντάει και την πρώτη περίοδο να τελειώνει με σκορ 17-11 υπέρ του Εξάστερου

Στην δεύτερη περίοδο οι ομάδες συνέχισαν να βρίσκονται κοντά στο σκορ με τον Παναθηναϊκό να κρατάει την διαφορά του πρώτου δεκαλέπτου και το ημίχρονο να λήγει με 34-28

Οι Γερμανοί στο τρίτο δεκάλεπτο με ένα σερί 8-0 κατάφεραν να βγουν μπροστά στο σκορ για δεύτερη φορά στον αγώνα με τους πράσινους να παίρνουν αμέσως το προβάδισμα και πάλι (53-50)

Στην τελευταία περίοδο τα πράγματα ξεκίνησαν πολύ άσχημα για τον Παναθηναϊκό με την Άλμπα να πετυχαίνει 4 συνεχόμενα τρίποντα και να πηγαίνει στο +9.

Οι πράσινοι έκαναν την προσπάθεια να τους να γυρίσουν το παιχνίδι όμως έμειναν από δυνάμεις και γνώρισαν την ήττα με 74-65

Δείτε παρακάτω τους πόντους των παικτών του Παναθηναϊκού

Κατάρρευση και ήττα στο Βερολίνο ο Παναθηναϊκός!

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News