Καρπετόπουλος: «Ο ΠΑΟ κερδίζει όταν είναι απλώς καλύτερος, ΑΕΚ και ΟΣΦΠ αυτό δεν το έχουν»

«Καμία συμμαχία Παναθηναϊκού κι Ολυμπιακού - Σύμμαχοι όσο το ΚΚΕ με το ΚΙΝΑΛ»

Ο Αντώνης Καρπετόπουλος παρέθεσε μέσω της εφημερίδας «Sportday» τη δική του άποψη αναφορικά με τα ματς της τελευταίας αγωνιστικής του πρώτου γύρου στη Super League.

Η ολοκλήρωση του πρώτου γύρου βρίσκει τον Παναθηναϊκό πρώτο στη βαθμολογία και με διαφορά 8 βαθμών από τη δεύτερη ΑΕΚ και 12 από τους Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ που ακολουθούν στη βαθμολογία. Στην τελευταία αγωνιστική οι πράσινοι ξεπέρασαν και το εμπόδιο του Ατρομήτου, ενώ στο Φάληρο Ολυμπιακός κι ΑΕΚ του έκαναν με την ισοπαλία τους ένα μίνι δώρο.

Μάλιστα ο δημοσιογράφος, Αντώνης Καρπετόπουλος, σχολίασε τα τεκταινόμενα της περασμένης αγωνιστικής μέσω της εφημερίδας «Sportday». Αναλυτικότερα ανέφερε πως ο Παναθηναϊκός έχει πάντα τον τρόπο να κερδίζει, ακόμα κι όταν δεν είναι εντυπωσιακός, ενώ οι Ολυμπιακός κι ΑΕΚ αυτό δεν το έχουν στο παιχνίδι τους.

Αναλυτικά όσα έγραψε στην εφημερίδα:

«Η ΑΕΚ ήταν μάλλον η χαμένη της ιστορίας στο Φάληρο. Έπαιξε ένα καταπληκτικό πρώτο ημίχρονο, στο οποίο έδειξε όλα όσα ο Αλμέιδα της έχει μάθει. Η υπεροχή της ΑΕΚ δεν απεικονίζεται μόνο σε τελικές προσπάθειες. Η κατοχή της μπάλας ήταν τεράστια, η μπάλα κυκλοφορούσε πολύ καλά και στα άκρα κι απ’ τον άξονα (μολονότι μάλιστα ο Αλμέιδα κράτησε τον Πινέδα κοντά στον Γιόνσον και μακριά απ’ την περιοχή του Ολυμπιακού) και στην επίθεση υπήρχαν συνεργασίες και όχι απλώς ατομικές προσπάθειες.

Κι ο Ολυμπιακός; Αυτό που ήταν το «όπλο» του στη Λεωφόρο, δηλαδή τα τρία «δεκάρια» του, ήταν χθες ένα μεγάλο πρόβλημα.

Σε ένα ακόμα ντέρμπι στο Καραϊσκάκη, όταν ο Ολυμπιακός βρήκε ρυθμό, φρόντισαν οι οπαδοί του να του τον κόψουν δίνοντας στον Αλμέιδα ένα τάιμ άουτ ανέλπιστο. Στην επιστροφή απ’ αυτό, η ΑΕΚ είχε τρεις επικίνδυνες επισκέψεις στην περιοχή του Πασχαλάκη σε ένα δίλεπτο. Στο τέλος του ματς κοιτώντας τη βαθμολογία η ΑΕΚ μπορεί να στενοχωρηθεί για την ευκαιρία που έχασε κι ο Ολυμπιακός να σκεφτεί τι θα κάνει στη συνέχεια. Ο Παναθηναϊκός δεν έχει την αρχική του φρεσκάδα, αλλά παίρνει ματς όταν είναι απλώς καλύτερος απ τον αντίπαλό του, η ΑΕΚ και ο Ολυμπιακός ακόμα κι αυτό δεν το έχουν εύκολο».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News