«Κάποιοι δεν με ήθελαν στον Παναθηναϊκό - Τα είπα με Γιαννακόπουλο και έφυγα»

«Κάποιοι δεν με ήθελαν στον Παναθηναϊκό - Τα είπα με Γιαννακόπουλο και έφυγα»

Ο πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού, Γιάννης Μπουρούσης, αναφέρθηκε στους λόγους για τους οποίους φόρεσε την πράσινη φανέλα.

Παράλληλα αποκάλυψε τους λόγους που δεν έμεινε στο τριφύλλι και τη συζήτηση που είχε με το Δημήτρη Γιαννακόπουλο.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Μπουρούσης στην ιστοσελίδα sport24:

«Εγώ πήγα στον Παναθηναϊκό με ένα στόχο. Να πάρω το πρωτάθλημα. Θα μπορούσα να μείνω στη Βιτόρια σαν “βασιλιάς”, αλλά επέλεξα να γυρίσω πίσω στην Ελλάδα μετά από 6-7 χρόνια, γνωρίζοντας τη γκρίνια και τη νοοτροπία.

Δημιουργήθηκαν κάποια θεματάκια, τα οποία προσπάθησα να τα λύσω μόνος μου, γιατί δεν κρύβομαι. Ενα κομμάτι φίλων του Παναθηναϊκού δεν με ήθελε στην ομάδα. Μίλησα κι εγώ προσωπικά με οπαδούς. Ηθελα να τους δείξω ότι δεν ήρθα στον Παναθηναϊκό για τα χρήματα. Επέλεξα γιατί το είδα ως μεγάλη ευκαιρία για μένα.

Από τη στιγμή που πετύχαμε το στόχο ως ομάδα να πάρουμε το πρωτάθλημα, θεώρησα ότι είναι καλό για μένα να φύγω με αυτή την ανάμνηση. Συζήτησα με τον πρόεδρο πολύ ωραία και έφυγa τότε από την ομάδα…».

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News