Το κανάλι που θα δείξει το Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός

Το κανάλι που θα δείξει το Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός

Στα πλαίσια του ημιτελικού του Κυπέλλου Ελλάδας Γυναικείου Βολλεϊ ο Παναθηναϊκός θα αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό σήμερα στις 19:30, σε έναν αγώνα που θα μεταδοθεί απο την ΕΡΤ2.

Η ομάδα του Δημήτρη Καζάζη κατεβαίνει με μεγάλες φιλοδοξίες για την πρόκριση στον τελικό και την κατάκτηση του έκτου Κυπέλλου για τον Παναθηναϊκό.

Οι “πράσινες” θα είναι τυπικά γηπεδούχες στο μεγάλο ντέρμπι και ευελπιστούν στην πρόκριση που θα τις φέρει ακόμη πιο κοντά στης έκτη κατάκτηση κυπέλλου Ελλάδας. Η τελευταία φορά που ο Παναθηναϊκός σήκωσε αυτό το τρόπαιο ήταν το 2010 απέναντι στον Ολυμπιακό.

Ο προπονητής της ομάδας, Δημήτρης Καζάζης δήλωσε:

«Θέλω να ευχαριστήσω το Δήμο που φιλοξενεί αυτό το Final-4. Eύχομαι σε όλες τις ομάδες, τις αθλήτριες, τους προπονητές και τις διοικήσεις καλή επιτυχία σε όλους. Πιστεύω ότι η ατμόσφαιρα και η οργάνωση θα είναι στο επίπεδο που πρέπει να είναι για ένα Final-4 γυναικών. Θεωρώ ότι θα υπάρχουν όμορφοι και δυνατοί αγώνες και αυτό θα είναι μια πολύ καή διαφημοιση για το γυναικείο βόλεϊ. Από εκεί και πέρα για εμάς, για την ομάδα μου δεν έχουμε έρθει για τη συμμετοχή έχουμε προετοιμαστεί γι αυτά τα παχνίδια. Έχουμε ένα μεγάλο εμπόδιο που είναι η ομάδα του Ολυμπιακου, μια ομάδα με μέταλλο και πολύ δυνατη. Θεωρώ ότι είμαστε έτοιμοι για να κάνουμε αυτό που πρέπει και να περάσουμε αυτό το εμπόδιο. Σίγουρα τα πράγματα δεν θα είναι εύκολα αλλά δεν έχουμε έρθει εδώ για τη συμμετοχή. Εύχομαι καλή επιτυχία σε όλους και εύχομαι να είναι ένα όμορφο διήμερο για όλους μας».

Δείτε τα καλύτερα προγνωστικά της Ημέρας.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News