Ήξερε που έμπλεκε ο Πογιάτος!

Ήξερε που έμπλεκε ο Πογιάτος!

Όταν η κάμερα στράφηκε στο πρόσωπο του Ντάνι Πογιάτος μετά την ισοφάριση της ΑΕΛ τον συμπονέσαμε τον Ισπανό που έδειχνε πιο κίτρινος κι από το λεμόνι.

Ο άνθρωπος βγήκε πρώτη φορά από την χώρα του να προπονήσει επαγγελματίες αλλά μάλλον δεν του εξήγησαν πόσο αφόρητη πίεση υπάρχει στον Παναθηναϊκό που πάνω από 20 χρόνια τραβά των παθών του τον τάραχο κι όχι βέβαια λόγω ποδοσφαιριστών-προπονητών.

ΟΚ, καταλαβαίνουμε αυτά που λένε οι άνθρωποι της ομάδας πως χρειάζεται χρόνος, μα τόσο καιρό το κλαμπ σε φιλικά κι επίσημα δεν είναι ότι δεν σταυρώνει αποτέλεσμα, δεν είναι ότι σκοράρει με το σταγονόμετρο, είναι ότι δεν παράγει καν!

Απέναντι σε Λάρισες, ΟΦΗ και Λαμίες, αφού φέτος λόγω πανδημίας θεωρήθηκε πρέπον να μην υπάρξουν παιχνίδια με ξένες ομάδες.

Τόσος καιρός προετοιμασία και το τριφύλλι δεν έχει βγάλει μισό αυτοματισμό. Υποτίθεται ότι ανέβασες το μ.ο ποιότητας, ότι γέμισες την 11άδα μπαλαδόρους για να κρατάς τον αντίπαλο καθηλωμένο και στον κάμπο από το 46΄ και μετά δεν είχες δυνάμεις όχι να πιέσεις μα ούτε να σταθείς στα πόδια σου, με τον Γιοσίν Αγιοούμπ να είναι το πιο χαρακτηριστικό παράδειγμα αδυναμίας.

Η ομάδα με τα δείγματα που έχει δώσει δεν πάει πουθενά και κάτι μας λέει πως αν δεν έρθει “άσος” το επόμενο παιχνίδι με τον Άρη θα έχουμε ξανά καινούργια ξεκινήματα. Άδικο για το νεαρό προπονητή αλλά κι εκείνος ήξερε που έμπλεκε. Η μήπως όχι;

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News