Ήθελε προπόνηση στη Λεωφόρο ο Μπόλονι

Τα πρώτα έργα στη Λεωφόρο για τη μεγάλη επιστροφή

Στο σπίτι του επιστρέφει το ερχόμενο Σάββατο ο Παναθηναϊκός, όπου θα αντιμετωπίσει τον ΠΑΣ Γιάννενα.

Στο σπίτι του επιστρέφει το ερχόμενο Σάββατο ο Παναθηναϊκός, όπου θα αντιμετωπίσει τον ΠΑΣ Γιάννενα.

Οριστικά στο γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας -κι όχι στο Ολυμπιακό Στάδιο- θα υποδεχτεί τον ΠΑΣ Γιάννινα ο Παναθηναϊκός το Σάββατο (12/12, 19:30), στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής της Super League.

Μετά από τον τελευταίο έλεγχο του αγωνιστικού χώρου του «Απόστολος Νικολαΐδης» που έγινε το απόγευμα της Δευτέρας (7/12) κρίθηκε πως ο χλοοτάπητας είναι σε καλύτερη κατάσταση απ’ αυτόν του ΟΑΚΑ, ενώ θα γίνουν κάποιες εργασίες, με σκοπό να βελτιωθεί και ο χώρος μπροστά από τους δύο πάγκους, που δείχνει λίγο πιο «επιβαρυμένος» λόγω των τελευταίων βροχοπτώσεων.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Λάζλο Μπόλονι, σύμφωνα με τη Sportday, θα ήθελε η ομάδα να προπονηθεί στη Λεωφόρο, παραμονές του αγώνα με τον ΠΑΣ, ωστόσο αυτό δεν θα ήταν εφικτό, προκειμένου να μην επιβαρυνθεί ο αγωνιστικός χώρος.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News