Η σημαντική λεπτομέρεια για την ανανέωση του Ινσούα

Ξεκάθαρος ο Ινσούα για τις φήμες για ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και νέο συμβόλαιο - Τι δήλωσε

Ο Τσάβι Ρόκα έκανε την πρώτη επαφή με τον μάνατζερ του Εμάνουελ Ινσούα, ακούγοντας τις απαιτήσεις του παίκτη για να ανανεώσει το συμβόλαιό του το οποίο λήγει τον ερχόμενο Ιούνιο.

Ο Τσάβι Ρόκα, σύμφωνα με τη Livesport, είχε μία επικοινωνία γνωριμίας με τον Μαξιμιλιάνο Iνσούα, τον αδερφό και ατζέντη του Εμάνουελ Iνσούα. Ο Ρόκα άκουσε τις απαιτήσεις του Αργεντινού μάνατζερ χωρίς να αντιπροτείνει κάτι.

Η πλευρά του Ινσούα, σύμφωνα με το δημοσίευμα, έχει αρχίσει τη συζήτηση για να ανανεώσει το συμβόλαιο του από τις 500.000 ευρώ. Ωστόσο το θετικό είναι ότι ο Αργεντινός δεν είναι ακατέβατος.

Ο Ινσούα αρχίζει την κουβέντα από ψηλά για να αποσπάσει ό,τι καλύτερο μπορεί. Βέβαια η διαφορά από εκεί που αρχίζει ο Ινσούα και από εκεί που αρχίζει ο Παναθηναϊκός είναι σημαντική.

To ενθαρρυντικό είναι ότι ο Ινσούα δεν δηλώνει… ακατέβατος, αλλά αρχίζει την κουβέντα από ψηλά, για να πάρει ότι καλύτερο μπορεί. Από την άλλη, ο Ρόκα θέλει να κρατήσει τον Αργεντινό, αλλά πρέπει να μην διαταράξει τις ισορροπίες στα αποδυτήρια.

Μία λεπτομέρεια πάντως ίναι η μείωση της φορολογίας από το 45% στο 22%. Η ΠΑΕ είχε υπολογίζει τα λεφτά που θα προτείνει στον Ινσούα με το παλιό καθεστώς. Πλέον, έχει τη δυνατότητα να προσφέρει περισσότερα καθαρά, μιας και το φορολογικό κόστος έχει μειωθεί σημαντικά.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News