Η πιθανή προσέλευση με Ολυμπιακό

«Έσπασαν» σε δύο θύρες οι οργανωμένοι του Παναθηναϊκού

Μετά από τρεις κακές εμφανίσεις και μόλις έναν βαθμό στο πρωτάθλημα, ένα ντέρμπι με τον εξαιρετικά φορμαρισμένο Ολυμπιακό δεν είναι και το καταλληλότερο παιχνίδι για να ανακάμψει ο Παναθηναϊκός.

Ωστόσο οι «πράσινοι» είναι αποφασισμένοι να κάνουν επανεκκίνηση από το αποψινό ντέρμπι στο ΟΑΚΑ και να αποδείξουν πως μπορούν να θυμίσουν το πρόσωπο που έδειξαν στα δυνατά φιλικά του καλοκαιριού στην Ολλανδία.

Η προσέλευση του κόσμου είναι ένα μεγάλο ερωτηματικό, αλλά δύσκολα θα βρεθούν στο ΟΑΚΑ πάνω από 15-20 χιλιάδες θεατές.

Ήδη μερίδα των οργανωμένων έχει ανακοινώσει αποχή και μάλιστα θα γίνει μια πορεία διαμαρτυρίας από τη Λεωφόρο Αλεξάνδρας στις 14:00.

Σε μεγαλύτερη παρουσία φιλάθλων στις κερκίδες δεν βοηθά και το γεγονός ότι τελικά η ομάδα μπάσκετ μετά την χθεσινή ήττα από την Μακάμπι στην πρώτη μέρα του «Παύλος Γιαννακόπουλος» δεν θα παίξει στις 18:00, αλλά στον μικρό τελικό στις 15:45 αντιμετωπίζοντας την Φενέρμπαχτσε του Ζέλικο Ομπράντοβιτς.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News