Η πιθανή ενδεκάδα με την ΑΕΚ

Η πιθανή ενδεκάδα με την ΑΕΚ

Τα… χαρτιά του Αντρέα Στραματσόνι παρέμειναν κλειστά και στη χθεσινή, τελευταία προπόνηση των «πράσινων» πριν από το αποψινό μεγάλο ντέρμπι με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ.

Όλα δείχνουν πως ο «Στράμα» ετοιμάζει (τουλάχιστον) μία έκπληξη στην ενδεκάδα σε σχέση μ’ αυτά που μπορεί να περιμένουν οι περισσότεροι, θέλοντας να αιφνιδιάσει την ΑΕΚ στην τακτική προσέγγιση του αγώνα.

[ads2]

Η μία έκπληξη είναι πολύ πιθανό να ακούει στο όνομα του Λούκας Βιγιαφάνιες (που ήταν εκτός επιλογών στα δύο προηγούμενα ματς), με τον Αργεντινό να παίρνει θέση στο αριστερό «φτερό» της επίθεσης.

Ο Ιταλός προπονητής έχει καταλήξει σε εννέα πρόσωπα της ενδεκάδας: ο Στιλ θα είναι στο τέρμα, οι Μέστο και Πράνιτς στα άκρα της άμυνας, οι Μολέδο και Τελάντερ σε ρόλο στόπερ, ο Ζέκα και ο Αμπέντ στον άξονα, με τον Βλαχοδήμο και τον Μπεργκ στην επίθεση.

Για δύο θέσεις τα πράγματα δεν είναι τόσο ξεκάθαρα: αυτή του τρίτου μέσου, με τους Εσιέν και Λουντ υποψηφίους, αλλά και αυτή του τρίτου της επίθεσης, θέση που διεκδικείται από Καλτσά, Κλωναρίδη και Βιγιαφάνιες.

Οι τραυματίες Κοτσόλης, Γιαννακόπουλος, Σάντσεθ, Μπουμάλ και Πέτριτς, μαζί με τους Ταυλαρίδη και Νάνο για λόγους τακτικής, έμειναν εκτός αποστολής, κάτι που έγινε και με τον ανέτοιμο Λέτο, ενώ για πρώτη φορά στον πάγκο θα είναι ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News