Η Μίνα Αρναούτη επέστρεψε δυναμικά στο Instagram με «καυτές» αναρτήσεις! (vid-pic)

Η Μίνα Αρναούτη επέστρεψε δυναμικά στο Instagram με «καυτές» αναρτήσεις! (vid-pic)

Την Μίνα Αρναούτη την γνωρίσαμε μέσα απο το τροχαίο που στοίχισε τη ζωή του τραγουδιστή Παντελή Παντελίδη πριν από έξι χρόνια και κάνοντας ολόκληρο το πανελλήνιο να βυθιστεί στο πένθος.

Το τροχαίο αυτό ήταν και η αρχή της μεγάλης περιπέτειας της, αφού ταλαιπωρήθηκε από σοβαρό τραυματισμό από εκείνο το τροχαίο και νοσηλεύτηκε για μακρύ χρονικό διάστημα στο νοσοκομείο.




Χρειάστηκε μία σειρά χειρουργείων και μικροεπεμβάσεων για να καταφέρει η πανέμορφη Μίνα Αρναούτη σήμερα να αφήσει στο παρελθόν το ξημέρωμα της 17ης Φεβρουαρίου που σημάδεψε τη ζωή της για πάντα!




Η ίδια πλέον έχει επιστρέψει δυναμικά στα κοινωνικά δίκτυα και μάλιστα κάνει τα πάντα για να ευχαριστήσει τους περισσότερους απο 100k followers της στο instagram.




Οι φωτογραφίες που δημοσιεύει είναι η μία πιο εντυπωσιακή από την άλλη ενώ διαθέτει προσόντα τα οποία όταν αποφασίζει να τα εκθέσει με φωτογραφίες στο Instagram τα likes πέφτουν βροχή.

Εμείς βρήκαμε μερικές απο αυτές και σας τις μεταφέρουμε εδώ.

tvfreaks.gr

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News