Η μεταγραφή που δεν έγινε πριν 15 μέρες - Πώς άλλαξαν τα δεδομένα

Παρασκήνιο: Τα ιδιαίτερα και οι αντιδράσεις του Ιβάν στο ΟΑΚΑ!

Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται σε αναζήτηση χαφ με σκοπό να καλύψει το τεράστιο κενό που έχει δημιουργηθεί στον χώρο του κέντρου.

Ένας παίκτης για τον οποίο ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς έχει δώσει το οκ για να αποκτηθεί είναι ο Αλεσάντρο Σεπφ. Ο  διεθνής Αυστριακός αρέσει πολύ στον Σέρβο προπονητή και ήδη έχει γίνει η πρώτη πρόταση για την απόκτηση του με την απάντηση να είναι αρνητική.

Ο παίκτης αρνήθηκε την πρόταση του Τριφυλλιού πριν δεκαπέντε μέρες καθώς υπήρχε έντονο ενδιαφέρον της Φράιμπουργκ το οποίο όμως δεν εξελίχθηκε ποτέ σε πρόταση.

Έτσι από τον περιβάλλον του αθλητή βγαίνει ότι ο Σεπφ κάνει δεύτερες σκέψεις όσον αφορά την μετακίνηση του στον Παναθηναϊκό. Στο Τριφύλλι έχουν τοποθετήσει τον Αυστριακό ψηλά στην λίστα και περιμένουν.

Πάντως η υπόθεση θα τελειώσει πολύ σύντομα θετικά ή αρνητικά καθώς στο Τριφύλλι θέλουν να έχουν τον ένα κεντρικό μέσο στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας της ομάδας που ξεκινάει την ερχόμενη Τρίτη.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Σπύρος Φλώρος
Η μεγάλη του αγάπη είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Σπύρος Φλώρος σπούδασε δημοσιογραφία με σκοπό να υπηρετεί την αγαπημένη του ομάδα. Από μικρός ασχολείται με την αγαπημένο του Παναθηναϊκό. Γνωρίζει Αγγλικά. Επικοινωνία: spyros.floros@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News