Η ευφυία του Καρλίτος: Η... off the map ασίστ στον Μαουρίσιο! (vid)

Η ευφυία του Καρλίτος: Η... off the map ασίστ στον Μαουρίσιο! (vid)

Ούτε στο Playstation δεν θα μπορούσε κανείς να δει την ασίστ που έβγαλε ο Καρλίτος στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ. Το newspao.gr αναλύει τη φάση που ήρθε η ισοφάριση του Παναθηναϊκού κόντρα στον Δικέφαλο.

Football Analysis – Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ Μέρος 2ο – Νότης Καμπέρης

Ο Καρλίτος δεν έκανε ούτε το… απλό στη φάση του 59ου λεπτού, ούτε το… δύσκολο. Αλλά το… απίθανο!

Καταρχάς, η φάση ξεκινάει με μια απίθανη επέλαση του Χουάνκαρ από τα αριστερά. Ο Ισπανός αριστερός μπακ εκμεταλλεύεται την ταχύτητά του και περνάει δύο αντιπάλους σαν… σταματημένους, πριν σεντράρει με αξιώσεις στην περιοχή του ΠΑΟΚ. Ο Παλάσιος αφήνει, ο Καρλίτος θα μπορούσε και εκείνος να αφήσει την μπάλα να περάσει στην «αδύνατη πλευρά» των ασπρόμαυρων, αλλά δεν το κάνει!

Ο Ίβηρας επιθετικός κάνει κοντρόλ, ωστόσο, δεν επιχείρησε ντρίμπλα για να σουτάρει, όπως, για παράδειγμα, στο περσινό ματς με τον ΟΦΗ στην Κρήτη, όπου και βρήκε δίχτυα στα όρια της μεγάλης περιοχής του αντιπάλου. Τουναντίον, κάνει κατοχή, δύο επαφές και την «σπάει» με μαεστρικό τρόπο, δίχως να το πολυσκεφτεί στον προωθημένο Μαουρίσιο.

Η ασίστ του Καρλίτος, κατά ένα μεγάλο βαθμό, βγαίνει από… ένστικτο, είναι no look πάσα υπό πίεση. Ο δε Μαουρίσιο έχει αντιληφθεί τη φάση και ξεκινάει μόνος του να τρέχει προς το σημείο που τελικά θα συναντηθεί με την μπάλα για να εκτελέσει. Οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ ήταν ανήμποροι να αντιδράσουν στη φάση, και ο Πασχαλάκης το ίδιο, για τον απλούστατο λόγο πως όλα έγιναν… τηλεκατευθυνόμενα!

Δείτε με τη βοήθεια της γραμμής που στέλνει τελικά ο Καρλίτος την μπάλα και που βρίσκεται ο Μαουρίσιο. Ασύλληπτο!

Με βεβαιότητα, το συγκεκριμένο γκολ συγκαταλέγεται στα τρία καλύτερα του Τριφυλλιού μέσα στη σεζόν μαζί με το πρώτο του Καρλίτος στο πρωτάθλημα κόντρα στον Απόλλωνα και εκείνο του Αλεξανδρόπουλου. Και από ότι φαίνεται, όποτε σκοράρει ο Μαουρίσιο, υπάρχει… θέαμα, αν θυμηθεί κανείς τα δύο περσινά του Βραζιλιάνου απέναντι στον Ολυμπιακό.

Δείτε τη φάση:

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News