Η εταιρεία που θα αναλάβει την ανακαίνιση της Λεωφόρου!

Η εταιρεία που θα αναλάβει την ανακαίνιση της Λεωφόρου!

O Γιάννης Αλαφούζος βρίσκεται σε επαφές με την κατασκευαστική εταιρεία «Lamda Development» του Σπύρου Λάτση για την ανακατασκευή της Λεωφόρου!

Ο Γιάννη Αλαφούζος φέρεται να έχει ξεκινήσει επαφές με κατασκευάστριες εταιρίες, προκειμένου να προχωρήσει άμεσα το θέμα της ανακαίνισης του «Απόστολος Νικολαΐδης».

[ads2]

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού είχε επαφές με την εταιρία «Lamd Development», συμφερόντων Σπύρου Λάτση, η οποία φέρεται να είναι η επικρατέστερη για την ανάληψη των έργων στη Λεωφόρο.

Αν τελικά οι δυο πλευρές έρθουν σε συμφωνία, τότε θα γίνουν οι απαραίτητες μελέτες από την πλευρά της εταιρίας και θα χρειαστεί να βγουν οι σχετικές άδειες για να ξεκινήσουν τα έργα. Οι «πράσινοι» φοβούνται πιθανή προσφυγή πολιτών στο Συμβούλιο της Επικρατείας, προκειμένου να μην ολοκληρωθούν τα έργα, όμως φέρονται να προετοιμάζονται και για ένα τέτοιο ενδεχόμενο.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News