Η αντίδραση των παικτών στα αποδυτήρια για το Γιώργο Δώνη

Ατρόμητος - Παναθηναϊκός κανάλι ώρα:

Παναθηναϊκός δεν ηττήθηκε στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό μολονότι άπαντες θεωρούσαν προδιαγεγραμμένη την ήττα του. Η ισοπαλία έφερε χαμόγελα και ένα ξέσπασμα χαράς και ικανοποίησης στους παίκτες, έστω κι αν ο Γιώργος Δώνης φώναζε μετά το τέλος του αγώνα ότι «κανείς δεν θα πανηγυρίσει την ισοπαλία».

Εχοντας βιώσει τα παλιά μεγάλα χρόνια του Παναθηναϊκού το «τρένο» γνωρίζει ότι μια ισοπαλία δεν μπορεί να προκαλεί πανηγυρισμούς. Για τον σημερινό Παναθηναϊκό ωστόσο ακόμη και μια ισοπαλία με τον «αιώνιο» αντίπαλο αποτελεί αγωνιστική υπέρβαση δεδομένης και της αποκαρδιωτικής εικόνας που έδειξαν οι «πράσινοι» κατά τις τρεις πρώτες αγωνιστικές με Λαμία, ΟΦΗ και Αρη.

Αν μη τι άλλο το «τριφύλλι» έδειξε ότι αναπνέει κι ότι εφόσον οι ποδοσφαιριστές είναι προσηλωμένοι στο πλάνο τους και κυρίως παίζουν με πάθος και αποφασιστικότητα, μπορούν να πετύχουν τους στόχους τους. Το έλλειμμα ποιότητα και υψηλής κλάσης σε τούτες τις περιπτώσεις καλύπτεται μόνο από τη θέληση, το τρέξιμο, τον δυναμισμό και κυρίως τη διάθεση να δώσεις και την «τελευταία ρανίδα του αίματός σου». Κι επειδή κάπως έτσι έπαιξαν οι «πράσινοι», σαν να μην υπάρχει αύριο, δικαιώθηκαν και πήραν ένα θετικό αποτέλεσμα που τους δίνει ψυχολογία και λίγο χρόνο για να αναθαρρήσουν.

Αξίζει να τονιστεί ότι κατά την είσοδό του στα αποδυτήρια της ομάδας ο Γιώργος Δώνης καταχειροκροτήθηκε από τους παίκτες του, οι οποίοι στις αρχές της περασμένης εβδομάδας «έβαλαν πλάτη» για να παραμείνει στο τιμόνι έπειτα από τη συντριβή από τον Αρη.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News